att göra det mesta av små utrymmen

Vi talade med Reham Fagiri, grundare av AptDeco, om att utnyttja små utrymmen och hur en DIYer kan börja höja sin plats själva.

AptDeco är en onlinemarknadsplats för att köpa och sälja kvalitet före ägda möbler. De erbjuder en komplett end-to-end process för att föra tillbaka glädjen att upptäcka fantastiska möbler fynd. Med en pålitlig och kontrollerade gemenskap av köpare och säljare, pre-ordnade plocka upp och leverans och en säker betalningsprocess, är AptDeco ett enkelt och tillförlitligt sätt att köpa och sälja bra kvalitet lätt användas heminredning utan krångel.

Här på denna sida, älskar vi hitta sätt för en vanlig människa att ta kontroll över ett projekt. Hur ska någon starta när omskrivningen ett rum för att få ut det mesta av sitt utrymme?

Planering är nyckeln. Sätt ihop en stämning ombord och en enkel skiss av layouten av ditt utrymme inklusive platshållare för där möblerna skulle gå. Det behöver inte vara exakt, men tänk på mätningar av ditt rum och de stora möbler så att du se till att allt kommer att passa. En hand skiss kommer att göra.

För inredningsprojekt som dessa, är det färdigheter som krävs en DIYer kan enkelt lära? Vilka resurser ute för någon just har börjat?

Plocka några stora viktiga bitar och dekorera runt dem. Med bitar som soffor, soffbord, köksskåp, etc plocka neutrala färger som vitt, grått, brunt, beige, svart. För accent bitar, som lampor, mattor, kuddar, det där du verkligen kan visa upp din personlighet med en pop av färg och humor.

Vilka är dina favorit knep för att utnyttja ett litet utrymme potential? Hur gör man ett rum känner större?

DIYers kan lära snabba tips för att dekorera sina små utrymmen. Med utnyttjande av fria resurser som instruktionsfilmer på YouTube, efter bloggare och tittar på hem förbättring TV-program kan gå långt. Om du vill att den ska ta det ett steg längre, med en workshop på din lokala community college eller universitet kan vara en enorm hjälp.

Vad tycker du om multifunktionella möbler och andra föremål? Är detta något man kan bygga eller uppdatera sig?

-Använd Ljusa färger. Försök att hålla väggarna en neutral färg – vit eller beige tenderar att öppna upp utrymmet. Känn dig fri att använda en ljus färg som en accent väggen och / eller för dina inredning objekt som kuddar och mattor.

Har närmar små utrymmen påverkar ditt tankesätt när man tittar på stora utrymmen? Finns det idéer och tips som kan föra över?

-Friskvård Gardiner / draperier samma färg som dina väggar. Detta kommer att öppna upp utrymmet ännu mer.

-Adding En spegel hjälper ger en illusion av ett större utrymme. Fristående speglar eller större väggspeglar tenderar att fungera bäst i mindre rum.

-Reduce Röran med hjälp av smarta förvaringslösningar som soffbord eller soffor med förvaringsfack för ex.

-Använd Höjde möbler – möbler med ben till exempel. Köksskåp och soffor med upphöjda ben skapar en känsla av ljus och rymd.

Multifunktionella möbler är ett måste för mindre utrymmen. Det bidrar till att minska röran och håller ditt hem organiserad. Lägga lagringsbehållare under din säng eller soffbord kan göra en stor skillnad i ditt utrymme. Du behöver inte skapa spakar eller ett fint lagringslösning för att förvandla en möbel i multifunktionell, kan du definitivt göra några tweaks att göra det till en lagringslösning.

alltid hålla samma spelregler när dekorera något utrymme. Med större utrymmen har du en bit av andnings rum, t.ex. lägga till fler färger, med hjälp av mörkare vägg färger, etc.