de flesta vanliga kakel misstag för badrum remodelers att undvika

Inte förbereda ordentligt

Med användning Olämpliga Verktyg

Kapning av plattor Felaktigt

Att lägga plattor Felaktigt

Du har bestämt dig för att kakla om badrumsgolvet för att ge den ett nytt utseende eller öka dess andrahandsvärde. Även kakel kan verka som en enkel uppgift, för att uppnå effektivitet och kvalitet layout, måste du hålla sig till en väl laid-process och undvika vanliga fallgropar som följande.

Börja med det förberedande arbetet. Rengöra ytan genom att avlägsna smuts och skräp. Vidta åtgärder för att göra ytan jämn och nivå. Se till att du har tillräckligt med halkfria plattor och välj en vattenfast lim.

Dess absolut nödvändigt att använda rätt verktyg för rätt uppgift. De omfattar bubbla nivåer eller reglar att lägga brickor i en rak linje. Du måste också t-distanser för exakt avstånd mellan kakel, en bricka kutter och en injekteringsbruk spridare.

Noggrant och prydligt skära plattorna vid den markerade punkten för att undvika flisning och brytning. Detta kommer att förhindra att spara tid och pengar.

Gör en torr körning av plattsättning processen utan användning av bindemedel. Det kommer att bidra till att uppnå en symmetrisk layout.