flera slutna däck möjligheter

En sluten däck är som att få ett annat rum i huset. Det faktum att det är sluten innebär att du kan använda den året runt. Med många däck de emellertid höjs, så att de kommer att tendera att vara kallt på vintern.

En sluten däck kommer att fungera bra som en sol rum. Med fönster och tak det kommer att fälla solen glas, även på vintern och håller dig varm. Har fönster som kan öppnas kommer att skapa en bra kors bris för att hålla dig sval på sommaren, gör rummet användbar då. En sluten däck på baksidan av huset kommer att förlänga ditt hus, och även på vintern det kommer att göra en bra lera rum där familjemedlemmar kan kasta stövlar och kläder innan huset. Detta ger fördelen av att hålla ditt hus renare.

Sun Room

En sluten däck kan också fungera som en vinterträdgård, även om detta kommer att kräva en fast golv. En vinterträdgård är tänkt att kunna användas året runt och kommer att värmas upp. Det är verkligen ett extra rum på huset, allmänt tillgängliga genom franska dörrar, eller ofta utan dörrar, bara en förlängning från huset. Detta är en särskild typ av slutna däck, men det säkert kvalificerar för hur den bidrar till huset.

Vinterträdgård

En veranda som sträcker sig runt framsidan och sidan av huset kan göra en utmärkt bifogade däck. Det finns mycket mer utrymme, inte bara för att sitta, men också för promenader. Du kommer att vara ur vädret men ändå kunna njuta av den friska luften. Verandan kan också gå på en sluten däck på baksidan av huset. Detta är mer än ett annat rum. Det tillåter ditt hus för att kunna användas inomhus och utomhus under hela året. Detta är inte bara bra för dig och din familj. Det blir ett utmärkt försäljningsargument om du bestämmer dig för att flytta, och kommer att öka värdet på ditt hus.

Veranda

En multi-level slutna däck kan vara som att ha mer än ett extra rum i ditt hus. Det finns flera områden där olika familjegrupper kan samlas-barn i ett område, barnen i en annan. Det är en komplicerad konstruktion, och dyrt, men återigen, kommer det att löna sig om du säljer ditt hus. Du kan mycket väl behöva ha godkännande innan bygga det, eftersom det kommer att vara större än den genomsnittliga däck.

Multi-Level

Du kan ändra eller förbättra stilen på ditt hus med en sluten däck. På landsbygden utseende är ganska populär och enkel, och kommer att passa in i ett antal hus stilar. Du kan också göra den medföljande däck ser mycket modern och minimalistisk. Det beror helt på vad du vill uppnå.

Stil

Din slutna däck kan antingen kontrast med ditt hus, vilket ger en helt annan effekt, eller det kan komplettera den. Att en del av designen är helt upp till dig. Arbeta med någon som vet vad de ska göra, dock, och har en exakt utformning innan du börjar. Detta kommer att säkerställa att projektet framskrider smidigt och snabbt.