flera typer av rör städutrustning

Från grundläggande kolvar att borra drivna drain städare har pipe städutrustning utvecklats som kan lösa igensatt avloppet problem. Läs mer nedan om det stora utbudet av rör städutrustning som du kan använda för att ta bort träskor från din bostads VVS.

Ödmjuka kolven har utvecklats över tiden. Det började som en enkel gummihalvklotet på en trästav, som används för att driva träskor genom rör. Den moderna kolven är en stor, flexibel klockformad anordning i stånd att skapa ett vakuum tillräckligt stark för att klara de flesta av hushållens avlopp träskor. Kommer du ihåg när du använder en kolv på en toalett som det fungerar bäst medan spolningscykel virvlande vatten går ner i toaletten röret är aktiv. Du kan också klart många blockeringar från din handfat, badkar och tvättmaskin rör med en kolv.

Utvecklats för användning i offentliga toaletter, restauranger och andra upptagen anläggningar som behöver dränera träskor rensas snabbt, toalett orm mer korrekt kallas en skruv. Det driver en lindad vajer genom röret för att mala upp källan till täppa, så att en färg av vatten kan dispergera materialet. Repet är införd i röret, och användaren roterar långt handtag på toppen för att flytta ormen till och genom täppa. Toalett skruvar levereras med 3-fot eller 6 fot långa vajrar.

Formas annorlunda från en toalett orm för att navigera i skarpa svängar i urinoaren VVS fungerar urinoar skruven på samma sätt som en vanlig toalett skruv. Kabellängder på urin skruvar är antingen 29 inches eller 4 fot lång.

Använd en kort avlopp orm för badkaret avloppet, badrum eller diskbänk. Den 27-tums kabeln är ansluten till en 4-tums långt skaft, så att du kan skicka det hela vägen genom träskor som orsakas av hår, schampo, balsam och alla typer av tvål i avloppet. I köket kan korta dränerings ormen nå till S-kurvan för att slipa upp mat produkt träskor.

Bifoga en träsko dispergeringsanordning (Clog Buster, TM) till en trädgårdsslang för att rensa rör träskor med vattentryck. Täppa dispergeringsanordning är slitsad front ökar vattentrycket för att bryta upp rörlednings träskor. Du tar bort helt enkelt luftaren från kranen tappen och skruva på adaptern för täppa dispergeringsanordning. Adaptern ansluts till den kvinnliga änden på slangen, och täppa dispergeringsanordning fäster den manliga änden. Sätt täppa dispergeringsanordning så långt ner i avloppet som du kan och slå sedan på det kalla vattnet vid tappen långsamt. Täppa bör skingra i några sekunder.

För större problem och bredare rör har borren drivna Avloppsrens utvecklats. En borrmaskin enheten stängs 25 fot av 5/16 tum tjock kabel för att bryta upp träskor i rör upp till 3 inches i diameter. Den kraftfulla motorn kan generera 500 rpm rotationskraft på kabeln. Detta avlopp renare kan skingra träskor av huvud avloppsrör från huset till det kommunala avloppssystemet snabbt. 3/8-tum och 1/4-tum-kablar är också tillgängliga för borravloppsrensningsmedlet.