gör en brand grop mobil

På grund av utrymmesskäl, kommer den här artikeln utgår från att alla nedskärningar för vår eldstaden slipas försiktigt till en jämn, rundad yta. Det kommer inte att ta itu med valfria funktioner som en aska fack eller mer än en rå gnistskyddet. Denna artikel kommer att gå igenom en enkel bärbar eldstaden konstruktion, som du kan ändra efter behov.

För vår eldstaden, kommer vi att använda en vanlig metall 35-liters fat. Om du inte kan ta bort det översta, använder sticksåg att skära bort det. Markera en linje som går hela vägen runt tunnan på samma plats. Använd borren för att starta styrhål för pussel att börja skär.

Steg 1 – Skär Barrel

Med hjälp av vinkelhake, mäta upp en lämplig dörr för laddning eldstaden en tum eller två ovanför botten av tunnan. Vanligtvis är denna dörr ca 12 inches square.

Steg två – Mät dörrläget

När du markerar dörrläget, ta ett gångjärn och hålla det så att det grenslar linjen 2 inches inuti hörnet. Markera platsen för alla skruvhålen på båda sidor av gångjärnet. Hålla gångjärnet i samma position vid den andra änden av samma linje och markera skruvhålen igen.

Steg 3 – Installera dörren

Borra ett starthål på en av de två nedre hörnen, sedan använda pusslet att skära över den nedersta raden av dörren. Använd självgängande metall skruvar för att fästa de båda gångjärnen. Spänner över toppen av öppningen. Placera handtaget på övre delen av luckan. Centrera den ungefär 1 tum ner från den övre kanten av dörren. Montera dörren på samma sätt som gångjärnen.

Steg 4 – Montera Hjul

Med sticksåg, gör de två snitten sida. Du kan hålla dörren stadigt med den nyinstallerade handtaget. Det kommer sannolikt att hoppa runt en hel del när du gör den slutliga nedskärningar. Installera dörren klippet så att du kan fästa stänga dörren.

Steg 5 – Skapa en gnistskyddet

Vrid pipan upp och ned. Använd vinkelhake att lägga ut det största torget som passar i den nedre kanten av tunnan. Varje hörn av torget kommer att vara där du bifogar ett hjul med tunga metallskruvar.

Även om du har tunnan upp och ned, borra ungefär ett halvt dussin 3/8-tums hål på slumpmässiga platser på botten av tunnan. Lås hjulen och vrid fat upprätt igen.

Markera trådnät genom att placera den på toppen av cylindern och spåra en linje runt den inre kanten av cylindern. Med hjälp av sticksåg, skär ut gnistskyddet. Skapa pinnar för att hålla gnistskyddet genom att skruva in 1 1/2-tums självgängande skruvar precis ovanför den övre ringen av pipan. När dessa skruvar är på plats, bör gnistskyddet sitta nivå ovanpå dem, med endast en liten mängd spel hela vägen runt.