gör ett elstängsel indikatorlampa

Ett elstängsel är perfekt barriär för att skydda ditt land från oönskade nötkreatur och inkräktare, det är en nästan inbrott bevis alternativ för att innesluta ett visst område. Naturligtvis, elstängsel utgör också potentiella risker, särskilt för oförsiktiga förbipasserande. Det bästa sättet att varna förbipasserande på att ditt staket är coursing med potential farlig spänning med en ljus varningslampa som är synlig från ett visst avstånd. På så sätt kommer människor vara medvetna om närvaron av din elstängsel även under kvällstimmarna. Det behöver inte vara något alltför fint, naturligtvis, i själva verket kan du även göra ett elstängsel indikatorlampa på egen hand. Fortsätt läsa för att lära sig hur.

Ett förfarande för framställning av ett elstängsel indikatorn är att strängen stängslet med neon lökar, som kommer att kunna mata bilda spänningen går genom ledningarna. För att göra detta, helt enkelt köpa grundläggande neon lampor med hög effekt nivå från hemmet förbättring butik och sträng dem på staketet, mata dem till samma strömkälla.

Steg 1 – Bygg en Neon Lampa elstängsel Indikatorlampa

Fördelen med denna metod är att det är enkelt, lätt, inte kräver mycket komplicerade delar, och neonljus avger en ljus, omisskännlig ljus. Nackdelen är att alla djur i din trädgård skulle kunna slå ner och förstöra lökarna, och de kan dränera alltför mycket el från stängslet själv.

Steg 2 – Använd en aktiv monitor och LED Circuit

Ett annat alternativ för att göra ett elstängsel indikatorn är att använda en motordriven bildskärm. Du kan skapa en enkel LED krets som drivs av några dubbla A-batterier. Kretsen styrs av en MOSFET och en strömregler resister, systemet kan fästas på stängslet med en sonderingstråd. Detta system fungerar bra, men uppenbarligen kräver lite mer elektronisk know-how liksom lite mer avancerad utrustning och delar.

Steg 3 – Använd en signallampa

Många villaägare har installerat signallampor med en NE-2 lampa att fungera som en provisorisk ljusindikator elstängsel. Detta system kan fungera bra, men tyvärr i vissa typer av signallampor, kan svart sot samlas i glasfönstret på lampan, vilket dulling effekten av ljuset.