gör organiskt insektsmedel för växter

När du växer växter i din trädgård, kanske du vill att spraya dem med växtinsektsmedel för att säkerställa att inga skadedjur få dem och förstöra dina växter, blommor eller grönsaker. Dock kommer många insektsmedel och bekämpningsmedel inte bara skadar insekterna, men de kommer också att skada dina växter, andra djur och dig när du äter dina växter. Det kommer också att minska smaken och näringsvärdet i dina växter. Samtidigt kan insekter förstöra din trädgård på bara några dagar och det kan vara mycket svårt att hålla dem ur din trädgård, men det finns ett sätt att skapa en organisk insektsmedel som kommer att hjälpa till att hålla insekter borta och kommer inte skada dina växter, ditt husdjur eller dig och din familj.

Det första du bör göra är att hitta sex stora hot peppers och finhacka dem genom att hugga upp dem i små bitar med en vass kniv. Det är en bra idé att bära handskar och inte röra ditt ansikte och ögon när du arbetar med paprika som paprikorna kan göra din hud sväller eller bränna huden. Handskar är särskilt viktigt om du har några mindre skärsår på händerna.

Mince Hot Paprika

Täck Peppers med olja

Skapa en vattenblandning

Efter paprikorna är så liten som de kan få genom att hugga dem, lägg dem i en glasburk och tillsätt 2-3 matskedar av olja, att se till att alla paprikorna få omfattas av oljan. Du kan använda någon typ av matolja du väljer, men mineralolja kan fungera bäst. Det är viktigt att oljan täcker lika innehållet i burken. Skruva på locket på burken och låt burken sitta i 1-2 dagar för att låta oljan tränga in paprikorna.

Spännare

Du kan göra detta i något skede av processen så länge du inte blanda vatten hopkok med paprika förrän perioden hålltid 1-2 dag. Ta en pint vatten (som är två koppar vatten) och 3 msk organisk vätska diskmedel till vattnet. Efter peppar-blötläggningsperiod är fullbordad, blanda alla ingredienser tillsammans grundligt.

Få en ren burk och placera ett dubbelt skikt av ostduk över den nya burken. Sätta blandningen av paprika, vatten, olja och tvättmedel i cheesecloth och pressa fukt genom cheesecloth till den rena burken. Denna process kommer att låta vätskan passera genom cheesecloth samtidigt paprikorna bakom, så att du kan göra en spraylösning.

sprayflaskor

Du kan fylla sprayflaskor med 2 matskedar din hemgjorda lösning till varje pint (eller två koppar) vatten. Det är bäst att spraya dina växter i de tidiga morgnar och kvällar, så att det inte skadar några växter som kan vara mer känsliga för sprayen i sommarvärmen.

Se också till att göra ett test spray för att se till att växterna kommer att acceptera spray genom bara spraya några blad av varje typ av anläggning vid första. Om de inte har några skador efter några dagar lösningen kommer att fungera. Om växterna har tecken på skador, tillsätt mer vatten till lösningen och försök igen tills du hittar rätt förhållande.

Genom att göra en hemmagjord lösning, kan du se till att dina växter, husdjur och familj kommer att förbli säker från bekämpningsmedel.