göra en 12V batteri med AA-batterier

Du kan göra en 12V batteri med AA-batterier. Denna enhet kommer att ge dig extra kraft för dina små elektroniska enheter, t.ex. radioapparater. För att göra en 12V batteriet från AA-batterier, måste du skaffa vissa material från en elektronik leverans butik. När detta är gjort, montera förpackningen enligt dess instruktioner och på nolltid, kommer du att ha din egen 12V batteri.

Gå till en elektronik leverans butik som Radio Shack för att köpa 8-1.5V AA-batterier. Du behöver 8 AA batterier eftersom åtta lika 1-12V batteri (1,5 x 8 = 12). Du måste också köpa ett batteri kit. Satsen, när den är monterad, kommer att ge dig med montering som krävs för att skapa en 12V batteri från 8-1.5V batterierna.

Steg 1: Köp erforderlig utrustning

Gå igenom monteringsanvisningen för batteriet. Var noga med att kontrollera kit för att se till att alla delar som behövs för monteringen ingår och att alla bitar verkar vara i gott skick. Om någon av delarna som finns i batteriet kit är skadade tillbaka batteriet kit omedelbart och ersätta det med ett kit.

Steg 2: Gå igenom monteringsanvisning

När du matcha delar till satsen med monteringsanvisningen för batteriet, ställa in delar för montering i syfte att förbereda för dess konstruktion.

Steg 3: Montera batteriet

Montera batteriet i enlighet med anvisningarna. Batteriet bör innehålla ett förvaringsfack för dig att placera 8 AA-batterier inuti. Om batteriet har en testare ljus, bör detta vända på och verkar “gröna”, vilket indikerar att batteriet är korrekt monterad och är klar att användas.

Steg 4: Fäst 12V batteri till elektronisk post

Du kommer att behöva fästa 12V batteriet i elektronisk apparat som du använder den med. Du kan behöva göra detta manuellt genom att använda en skruvmejsel och en avbitartång att trimma tillbaka ledningarna för batteriet och motsvarande tråd med enheten. Gå med trådarna tillsammans, matchar den positiva (röda) och negativa (svarta) trådar tillsammans. Använd små tråd caps att ansluta kablarna och tillämpa elektriker svart tejp. Detta kommer att förhindra elektrisk brand uppstår som ett resultat av denna process.

Steg 5: Testa Electronic Device

Den elektroniska anordningen, som borde ha varit i läge hela tiden du fäst trådarna kan vara påslagen för att se om 12V batteri ger ström för sin drift. Om alla instruktioner följdes du ska kunna vända den elektroniska enheten och makt det med batteriet.