göra en inomhus / utomhus upcycled pall dagbädd

Justin har tillbringat år både som författare / redaktör och arbetar i yrken som en handyman, framer och installatör av takfönster. Han är fortfarande aktiv i sin verkstad, vilket gör saker ur andra saker, som glödande whisky barer, återvunna furubord och en butler robot (PIA).

Mina vänner har en solrummet utan möbler, och jag har ett överskott av erfarna, gamla, träpallar. Låter som en möjlighet för oss båda. När allt kommer omkring, är en av definitionerna av pall “säng.” En upcycled pall dagbädd är ett enkelt projekt du kan göra på en dag eller två med grundläggande verktyg och utmärkta resultat. Jag fick mina pallar från en häst ranch där de höll höbalar från marken, men du kan hitta pallar gratis, kastas bort i gränder, eller ges bort via Craigslist.

Steg 1 – Rengör upp dem

Dessa pallar har varit utanför för en lång tid, så som det är att de inte är något du vill lounge på. De är inte så mycket smutsiga, som bostäder kolonier av spindlar och tvestjärtar. Jag evicted alla crawlies med högtrycks spray av en slang. Göra detta på morgonen och lämnar lastpallarna för att torka i solen.

Steg 2 – vrak One

Två av pallarna kommer att användas för deras struktur, men från den tredje vi behöver delarna. Bända stavarna med en platt bar och en hammare eller en kofot eller en pall sabotör om du har en. För vissa projekt böterna bara klipper spjälorna bort, lämnar nopporna knutna till den inre ramen, men gör inte det här för att vi vill att de inre medlemmar också. Demontera hela pallen.

Steg 3 – Fäst Hjul

Denna säng är på hjul. Klipp 3 1x4s längden på de kvarvarande lastpallar. Ställ en åt sidan för senare. Du bör ha några 4×4 kvarter från pallen du tog isär. (Det finns olika sorter av pallen, så du kanske inte får dessa block. I så fall få lite 4×4 virke.)

Steg 4 – Säkra Bed

Skruva ner dessa till hörnen och centrum av de två korten, så var och en har tre, jämnt fördelade block. Skruva en caster till varje block. På tavlan som kommer att gå i fronten, använd låsa hjul.

Steg 5 – Skapa Rygg

Basen i sängen är två pallar butted upp till varandra. För att hålla ihop dem använde en brad pistol för att fixera 1x4s över botten fram och tillbaka, så hjulen är i hörnen, med spärrhjul på framkanten. Please tredje 1×4 över centrum. Skruva dessa tvärstycken till den inre ramen av pallarna varje gång de korsar varandra.

Steg 6 – Finish

ämnen

Nu pallarna är en enskild, säker, valsningsenheten.

Nu ska du använda lamellerna. Du behöver något runt för att skapa mönster. Jag använde en på högkant 5-liters hink. Ställ lamellerna runt hinken som strålar sträcker sig från solen. Börja med lameller som sträcker sig från mittlinjen av cirkeln, mitt emot varandra, och fortsätter bågen på båda sidor ’til de möter på toppen.

Mäta avståndet mellan ändarna på de nedre spjälorna och skär ett 1×4 till den längden. Avlägsna hinken och ställ in 1×4 längs botten av arrayen. Nu skär 2 1x4s att gå från toppen av matrisen till botten av tvärstycket, och två för att gå från kanterna av bågen till botten av tvärstycket. Tack dem alla tillsammans, säkra lamellerna i bågen. Ställa tvärstycket av ryggstödet längs den bakre kanten av sängen och skruva den på plats.

Slutligen, skär en sträng med längden av sängen. Säkra strängen till mitten av tvärstycket och hålla det lärde använda den som en guide för att markera en blyertslinjen i en båge tvärs över arrayen. Skär arrayen ner till sida längs denna linje för att göra det passar sängen.

Dessa pallar har varit ute i vädret så länge de inte behöver skyddas från väder och vind, men om din är färskare virke använda en fläck och sealer för att skydda den. När det är torrt, kan du klä den med några inomhus / utomhus dynor och kuddar – men inte för mycket – du inte vill att täcka upp den åldern trä eller dölja ditt hantverk.