göra en skugga låda ur en besticklåda

Shadow lådor är stora element som används för att visa dina samlarobjekt eller favoritobjekt på en vägg. Använd en skugga ruta för att klä upp och dekorera varje väggyta. Shadow lådor kan komma i alla möjliga former och storlekar. Gå till en hobbybutik och de är säkra på att ha många olika typer av skugg rutor. Display konst, visar krimskrams, visar en samling av mynt eller skedar med skuggruta. Du kan enkelt göra din egen skugga box från en besticklåda. Följ dessa steg och du kommer att ha en vacker vägg fylld med skuggruta.

Gå butik på din favorit husgeråd butik. In i köket gångarna och svänga din väg mot avsnittet besticklådan. Bestick brickor idag finns i en mängd olika former, storlekar och material. Från bambu till svart träfanér, från flera avsnitt till enda avsnitt låda eller brickor, bestick brickor finns för att passa dina individuella gillar. Bestick fack inte längre tunn plastbrickor som bara är avsedda för skedar, knivar och gafflar. Välj ut en, två eller flera av dina favorit brickor.

Steg 1 – Hitta Bestick fack

Letar du efter en speciell färg? Funderar du på att skapa en vägg full av konst? Funderar du på att visa dina artefakter eller dina samlarobjekt i stil? Om dina brickor är ett trämaterial, ta en burk av trä sprayfärg (plocka ut din favorit färg på den lokala hem förbättring butik) och spraya din besticklåda. Måla din trä Trim. Prova att ta en stencil och lägga till några stencil konst. Låt ditt fack torka minst 24 timmar

Steg 2 – måla din fack och Träpaneler

Med hjälp av en geringssåg klippa din fantasi trä trim för att passa runt kanterna på din skugga box. Träet trim bör gå vid 45 graders vinklar runt rutan. Gå med trä trim med en klick trälim. Kör en efterbehandling spik i varje skogsbrynet trim till helt säker på plats. Bättra eventuella kala områden med sprayfärg. Låt din skugga box sitta i ytterligare 24 timmar.

Steg 3 – Applicera Wood Trim till din skugga Box

Om så önskas, välj en bakgrund foder för din skugga box. Filt, tyg och dekorativa papper är bland de mest populära bakgrunds foder för en skugga box.

Steg 3 – Välj din bakgrund

Ta din torra besticklåda och montera en av dina batteridrivna lampor inne i toppen av besticklådan. Testa dina lampor.

Steg 4 – Light Up din skugga Lådor

Plocka bitar av din konst eller samlarobjekt som du vill visa. Placera dem i rutan skugga om så önskas. Försök att ordna dina samlarobjekt och poster av skatten på olika sätt tills du är nöjd med sin display. Montera rutan skugga på väggen för full skärm.

Steg 5 – Placera dina saker eller konstverk inuti Shadow Box