göra en stål potten rack med återvunnet material

Du kan göra en stål potten rack för ditt kök med hjälp av återvunnet material som kan erhållas från en bärgning gård eller återvinningsstation i din kommun. Använda återvunnet material minskar miljöpåverkan bygga din kruka rack eftersom den inte kräver att du använder material som är gjorda av nya råvaror som måste brytas och tillverkas.

Processen att göra en stål potten rack innebär att förvärva en metall rack, en stålram för att fästa rack och krokar att hänga grytor och pannor från. Alla dessa material kan hittas genom att gå till en återvinningsstation eller bärgning gård i närheten.

Steg 1: Hitta återvunnet material

Att återvunnet stål potten rack för ditt kök börjar med att hitta material för projektet. Innan du kör över stad söker en stålram, metall rack och krokar, ringa återvinningsstation i din kommun och fråga om de har någon av de material som du behöver. Du kanske också vill gå till olika garage och varvet försäljning som kan ha en del av det material som finns. En bärgning gård kan också vara en källa för material som behövs för att bygga din återvunnet stål pot rack.

Steg 2: Fäst metall rack till stålstomme

Du bör fästa metall rack till stålramen. Detta kommer att ge dig ett område för att vila grytor och pannor som inte kan hängas på krokarna. För att fästa metall rack till stålramen, ta en gammal kylskåp rack eller grilla och skär den i storlek med hjälp av avbitare. Placera den på toppen av stålramen. Ta en bit av lod och en lödkolv och fäst metallramen till toppen av metallramen. Kör en sträng av lod över framsidan, baksidan och sidan av stålramen för att säkerställa att det sitter fast ordentligt på ramen.

Steg 3: Fäst metallband på framsidan av stålstomme

Med ställningen fast ordentligt till toppen av stålramen, måste du bifoga monteringsband på framsidan av potten rack för att montera den på väggen. Borra hål i ändarna av monteringslister och på framsidan av återvunnet stål potten rack. Använd skruvar med vingmuttrar för att fästa remsorna på framsidan av potten rack. Med banden fästa racket du är redo att hänga den från väggen.

Steg 4: Montera Pot Rack till Wall

Böj remsor av stålmonteringsband bakåt för att fästa dem på väggen. Borra ett hål i en motsvarande vägg stud och använda en träskruv för att fästa pot rack på väggen. Ta återvunna krokar som du förvärvade och placera dem på olika ställen på gallret. Du är nu redo att använda återvunnet stål pot rack.