göra en träbearbetning svarv

En träbearbetning svarv är ett verktyg som används för att slå rektangel och fyrkantiga träbitar lager runt två andra träbitar. Mest typiskt hittar dessa typer av bitar i möbler och andra träslag projekt som kommer att kräva en rund kant. Att gå ut och köpa en träbearbetning svarv kan vara dyrt och onödigt. Gör en själv är en uppgift som många människor kan göra själva.

Klipp och svetsa ditt lager metal.The lager metall bör vara 4X 4X 1/4 tjock. Det kommer att bli metallbasplåten och fästas vid den faktiska träbearbetning bit som används för svarvning. Stål träpinne rod måste svetsas till ½ i diameter. Detta är nödvändigt så att du kommer att kunna vända det utan wobbling.

Steg 1 – Weld

Borra hål genom aktie metall. Se till att du svetsa din basplattan upp och runt centrum träpinne och svets. Du kommer att behöva göra detta så att aktieträstycket kan fästas i bottenplattan. Få fyra av de 2 “träskruvar att gå igenom dessa hål som finns i bottenplattan.

Steg 2 – Drill

Kudden blocket lagret måste nu förankras i furu styrelse. Se till att det är cirka tjugo inches mellan två av dessa. Dessa lager kommer att vara där för stöd för svarv axel. Detta kommer att hjälpa den att hålla platt och nivå när du använder den.

Steg 3 – Secure

Innan du kan få få axeln fäst måste du först att få bottenplattan liksom slutet av axeln passerar genom kudden blocklager. Du behöver din borrmaskin för att göra detta. Innan du slår din borrmaskin på måste du först att få axeln fäst på borren. När bitarna har alla varit ansluten, bör svarv basplattan kunna vända med några frågor.

Steg 4 – Fäst

Säkra din lager träbit. Du kommer att behöva göra detta, så att den kommer att kunna vara påslagen för att basplattan hos svarven. Detta går på änden av den faktiska axeln med hjälp av de fyra hålen som tidigare borrats på basplattan. Se till att du också få beståndet träbit fäst på svarven. Den säkrare att svarven är på trä bättre kommer det att vända och skär bitar av trä som finns på den. Detta kommer att vara om de är rektangel eller kvadratiska stycken av stock trä.

Steg 5 – Secure