göra ett uttalande med tegel asfaltläggare

Precis som ditt hem gör ett uttalande om vem du är och vad du värdesätter, så gör uteplatser, gångar och uppfarter som ansluter ditt hem till omvärlden. De förtjänar samma uppmärksamhet på detaljer som gör hemmet själv. Kanske det viktigaste beslut du kommer att göra i planeringen ditt hem asfalterade arenor är valet av rätt bana produkten.

Tegel asfaltläggare, är det äkta lera banar tegel, har en tidlös överklagande som ger en bild av klassisk elegans till hem i alla stil – från traditionella till ultramoderna. Faktum är att många av de finaste hem i Amerika är prytt med gårdar, terrasser, trädgårdsgångar och enheter belagda med tegel. Kathy Frederick, en fastighetsmäklare med Northern Virginia Homes, beskriver överklagandet av tegel i både estetiska och praktiska termer, säger, “Brick presenterar ett lugnt men ståtlig elegans, men är fortfarande varm och välkomnande. Det går aldrig ur stil. Lägga till en tegelsten gångväg eller uppfart kan också lägga stort värde till ditt hem. på alla sätt, är avkastningen betydligt större än din investering. ”

Primal delar av lera, vatten och eld komma samman för att bilda tegel gatstenar. De tar en naturlig harmoni till varje landskap design eftersom de är beläggningsmaterial som kommer från jorden själv. Bestående av valda blandningar av lera och skiffer, banar tegel formas och pressas in i form antingen av maskin eller för hand. Efter en tegelsten har formats under tryck, är det torkas och bränns på nästan 2000 ° F tills partiklarna smälter samman för att bilda en mycket stark bindning. Beläggningsstenarna är så starka att många kan tåla en belastning som överstiger 12.000 pounds per kvadrattum. En del av deras styrka är relaterat till densiteten uppnås vid tillverkning. Det är också denna densitet som gör bana tegel ogenomtränglig för de flesta fläckar.

Färgerna på bana tegel tenderar att vara jordfärger eller blandningar av dämpade färger, vanligtvis röd, brun, grönaktigt grå, brun och även grädde. Dessa färger är karakteristiska för lerorna minerade från jorden och varierar med källområdet eller region. Mörkare färger och blandningar av mörk och ljus tegel uppstå från processen att blinka, vilket ger en permanent färg i beläggnings tegel. Den höga temperatur vid vilken lera bana tegel bränns gör att färgen att uthärda för evigt utan att blekna.

En stor fördel med tegel gatstenar är nästan oändligt antal designalternativ tillgängliga genom mönster som skapats med hjälp av tegel av olika storlekar, former, färger och texturer. Inom den breda kategorin av äkta lera gatstenar ligger en mångfald av produkter som spänner från handgjorda, waterstruck tegel med sina gammaldags vädjan till modern, extruderade tegel kända för sin exakta utseende. Med färger som dras från en rik palett av naturliga jordfärger, mönster allt från enkla till invecklade och kan läggas med murbruk eller utan den.

Den typ av tegel, intrikat av design och vilken typ av installation (murade eller bindemedels) du har valt alla bör beaktas vid bedömningen av huruvida din bana projektet är bäst lämpad för en gör-det-själv eller professionell installation. Till exempel, eftersom antik stil, handgjorda tegel, med grund av sin konstruktion och tillverkningsprocess, kommer att variera i storlek, kräver de mer artisteri i mönstring och bör nog installeras av en murare mannen justering för variationen. Även om denna typ av utläggaren kanske inte är det rätta valet för en gör-det-självaren, skapar det en mjuk, rik utseende som inte kan kopieras. Handform tegel kan vara en avgörande designelement för att uppnå historiska noggrannhet med hjälp av enkla, traditionella tegel beläggningsmönster.

Många tillverkare har anpassat sig till den moderna tekniken kom från Europa och producerar nu tegel gatstenar med oöverträffad precision i dimensioner. Detta modernare beläggnings tegel är väl lämpad för komplexa konstruktioner och mönster som kräver en hög grad av enhetlighet mellan den enskilda beläggnings tegel.

Banar tegel finns på din lokala tegel distributörens showroom, din bästa källa till information om bana tegel, inklusive gör-det-själv-installation tips och namnen på kvalificerade installatörer i ditt område. Du kan besöka utställningslokalen av en tegelsten distributör och välj bana tegel precis som tegel för ett hem. Eftersom äkta lera gatstenar är gjorda av samma material som tegel på ditt hus, kan tegel företag lätt ge bana tegel för att matcha eller komplettera tegel på en befintlig eller ny hem. För en distributör nära dig, besök www.brickinfo.org

De flesta människor antar att alla beläggnings produkt som ser ut som tegel är i själva verket, tegel. Inte så. Banar tegel är gjord av lera, den traditionella källmaterial av tegel tillverkare. Betongutläggare, som kan likna deras lera motsvarighet på hyllan, är faktiskt en helt annan produkt.

Betongutläggare, liknande betongblock, består av cement och aggregat. Bildades i formar, ger en vibrationsprocess de kombinerade material med densitet. Med tiden enheterna vinna styrka på grund av härdning eller härdning av cement. andra än grå färger uppnås genom att tillsätta pigment till blandningen av cement och ballast.

Eftersom det inte är inneboende i materialet, kan pigmentet läggas till betongutläggare erodera så småningom utsätta färgen på aggregatet och kanske resulterar i en fullständig förändring från den ursprungliga färgen på betongutläggaren. Mörka pigment i synnerhet kan blekna med tiden. Tyvärr, när färgen har bleknat, är det omöjligt att få färgen tillbaka till sitt ursprungliga utseende utan att byta ut betongutläggaren.

Liksom modern, extruderade tegel gatstenar är betongutläggare tillverkas med mycket exakta dimensioner och är vanligtvis tillgängliga på stora återförsäljare hem förbättring. Detaljhandel varuhus och kommersiella fastigheter har gjort ett bra jobb som utnyttjar betongutläggare, men de används sällan i exklusivt bostadsområde. “Varför”, kanske du undrar? Svaren är enkla.

Lera, som alla kvalitetsmaterial, håller ser bättre och bättre med tiden. Den åldras väl och bär väl. Brick, på ett hus eller på marken, förmedlar en känsla av att vara permanent? Det säger bara “hem.” Brick är älskad för sina naturliga ursprung, dess rika färgtoner och dess unika. Som snöflingor, inte två tegelstenar är likadana. Var medveten om uttalandet ditt hem gör. Äkta lera asfaltläggare ger ett varmt välkomnande som kommer att bestå, och även förbättra, efter år av njutning.

Viktig information om Paving Brick

Storlek

Lera beläggningsstenar brukar komma i ansiktsstorlekar av 4 “x8”, men andra storlekar finns. Ansiktsstorlekar finns även i både 3 5/8 “x7 5/8” och 3 ¾ “x 7 ½”. Tjocklek kan variera mellan 1-1 / 4 “tjock för att 2-1 / 4”, den sistnämnda är de mest populära.

Färg

Lera banar tegel kommer i en mängd olika färger, inklusive röda, bruna, rosa och buffs. Andra jord klangfärger finns tillgängliga och praktiskt taget vilken kombination som helst kan hittas. När du tar dig tid att välja den perfekta färgen för projektet, är det mycket lugnande att veta att färgen på lera banar tegel valt aldrig kommer att förändras. Rengöring vid behov är lätt att åstadkomma med hjälp av en slang och lite diskmedel.

Hållbarhet och styrka

Att försäkra hållbarheten hos produkten, är det viktigt att alla lera banar tegel möta ASTM C 902 standarder. De standarder som används för att testa tegel används för väggar och tegel som används för beläggning är olika. Tegel används för väggar inte gjorda för att tåla gångtrafik eller lätt fordonstrafik. Om du installerar en tegelsten som inte klarar detta test, är det fullt möjligt att tegel spricker och / eller upplösas efter några år.

ASTM C 902 teststandarder, som är specifika för bana tegel, försäkra att beläggningsstenar klarar högre nivåer av fukt, gångtrafik och lätt fordonstrafik. Denna standard svarar också för den enorma styrkan i lera banar tegel som vanligtvis överträffar minimivikten kravet på 8000 pounds per kvadrattum.

fläck~~POS=TRUNC

Lera banar tegel motstå de flesta fläckar, med undantag av saltutslag, en vit i pulverform substans som ibland visas och tvättar bort med tiden. För att undvika saltutslag, bör kalciumklorid halkbekämpningskemikalierna inte användas.

Kosta

Kostnaden för både lera asfaltläggare och konkreta asfaltläggare är mer än asfalt eller betong från början, men måste långsiktig hållbarhet och estetik vägas in i en bedömning av kostnadseffektiviteten för varje bana alternativ. De flesta segment asfaltläggare installatörer låg både lera och betongutläggare för samma pris. Likaså är kostnaden för de två typerna av gatstenar relativt lika.