göra isen smälter: en spridare kan hjälpa

En is smältspridare gör det lättare att sprida stensalt eller andra is smältprodukter på trottoarer och uppfarter. Efter snö har tagits bort, är det viktigt att ta bort is för att förhindra halka och falla. Sprida salt eller issmältning kemikalier kommer att göra dessa ytor mycket säkrare och hindra någon från att bli sårad. En spridare, samma typ av maskin som används för att sätta gödningsmedel eller ogräsmedel på gräsmattor, kommer att tillämpa salt jämnare och med mindre arbete än att göra det för hand.

Den som ansvarar för underhåll av en parkeringsplats eller annan stor stenlagd yta kommer att vilja använda en spridare. Arbetet kommer att gå mycket snabbare och saltet kommer att distribueras utan klumpar eller kala fläckar.

Stort område

Spridare komma som mekaniska modeller som skjuts, och även motoriserade modeller som använder el eller gas. De flesta av dem har hjul men några genom. De gör saltet eller is smält kemikalier spruta ut i en cirkel runt spridaren, som täcker ett större område i en kortare tid. Det finns en mängd olika storlekar.

Typer av spridare

Efter spridning ett issmältande materialet, tvätta ur spridaren för att förhindra korrosion av metalldelarna.