göra konkreta steg på vägen i 4 steg

Konkreta språngbrädor är en kostnadseffektiv och mycket anpassningsbar alternativ till att köpa själva klippan språngbrädor. Du kan färga betong genom att dö mixen eller måla ovanpå den, eller så kan du även infoga några mosaik för en verkligt personlig och one-of-a-kind touch. Du kan lägga till praktiskt taget alla material till betong för att göra det helt unikt, oavsett om det är hav glas eller småsten, kulor, eller till och med halv ädelstenar. Gör din egen steg på vägen är ett enkelt och billigt att göra med rätt material.

I många hantverk butiker hittar du vax eller gipsformar samtliga slag. Även de flesta järnaffärer bära konkreta språngbräda formar. Du kan också använda något så enkelt som en rund eller fyrkantig kakform. Om du vill ha en form som är ekologiskt och annorlunda, kan du smälta ner en tegelsten av paraffin och kyla bort tills det är en böjlig fast. Du kan skulptera inversion av din design ur vax och använda den för dina steg på vägen. Detta är dock inte mycket kostnadseffektivt eftersom du kommer att behöva antingen kontinuerligt åter vaxet eller fortsätta att lägga mer till det,. När du har valt din form, använd din matlagning spray för att smörja formen. Du är nu redo att blanda din betong.

Steg 1 – Välj din storlek

I en hink, blanda din betong upp enligt anvisningarna. Efteråt kan du gå vidare och lägga in din mix-ins. Du kan lägga till bara om vad du vill spara för organiskt material, eftersom de ämnen försämras även inom betong. Om du vill att färga eller färga betong göra det medan det fortfarande är i flytande form suspension. Bara rör det som du skulle en burk färg, tills färg och konsistens är enhetlig.

Steg 2 – betong

Nästa, häll din betong i formen som du valt. Om du vill mosaik på ytan av det inledande kan du välja en av två saker-vänta tills du hälla din betong att dekorera ytan av den våta blandningen, eller så kan du sätta dekorationer i botten av formen, fel sida upp, och häll försiktigt på toppen av dem.

Steg 3 – Häll Betong

Häll din betong i din mögel. Du kan sätta dem på konkreta skapelse innan den torkar, men inte när det är nyligen hälls. Vänta en timme eller så, beroende på anvisningarna på betongens säck eller behållare. Sedan kan du trycka på saker i betongen, oavsett om det är en stämpel som kom från hantverk butik, natur, eller några andra blanka och vackra saker.

Steg 4 – låt stelna, Repeat

Det enda som återstår att göra är att tillåta betongen härda i formen du har angett,. När det är torrt, kör en tunn vass kniv runt kanterna precis som du skulle en kaka och lossa den från formen. Vänd på den och spilla ut din nya betongsprångbräda.

Upprepa denna process vid behov, om du vill ha mer av samma sorts språngbräda. Du kan lägga dem omedelbart efter att de torkar, eller så kan du måla dem först om du önskar.