göra kuddar för din runda köks avföring

Runda kök avföring tjäna många syften. De kan användas vid en bardisk eller en bistro bord och för många andra kreativa sätt runt ditt hus. Den hårda träyta av avföring är obehagligt och kan göra det svårt att sitta och njuta. Följ dessa enkla steg för att skapa dina egna runda kök avföring kudde som kommer att ge komfort och stil till universal avföring.

Steg 1: Mät två gånger, klippa en gång

Mät omkretsen av avföringen. Detta kommer att ge dig det mått du behöver för att göra upp på kudden. Sedan mäta höjden av rundan sätet tillsätt 3 inches till höjden mätning för att möjliggöra skummaterialet och elastisk som kommer att läggas ner på den runda avföring.

Steg 2: Tyg och skum

Välja tyg för avföringen projektet är enkel. Välj tunga tyger som canvas, anka duk eller säckväv. Dessa vävnader kommer att vara robust nog för frekvent användning. Mät 3/4 yard av tyg för varje pall. Vid val av skuminsatsen välja en medelgrovt som är fast nog att vara stödjande när satt på. Skummet bör vara 2 inches tjock, eftersom det kommer att sjunka något när satt på. Du kan också välja att Tuft (lägg infällda knappar) kudden så att du kommer att behöva köpa fyra knappar per pall. Du kommer också att behöva ha en gård en tum tjock resår för varje kudde.

Steg 3: Montering

Att montera, spåra ett mönster av toppen av avföring med hjälp av en bit kartong. Klipp ut mönstret och ställ åt sidan. Använd mönstret och överför den på tyget med hjälp av en penna. Klipp ut alla de cirkulära tygstycken för varje avföring. Med det uppmätta värdet för omkretsen av toppen av avföringen skärs en remsa av tyg 3 inches i bredd och så länge som den omkretsmått sätta 2 inches för sömmen. Gör detta för varje avföring som du använder. Ihop de två ändarna av bandet tillsammans med räta mot räta och sy en 2-tums sömmen. Nåla fast cirkulär bandet till den runda tygstycke skära tidigare och sy samman de två delarna. Sy en fåll på botten av tyg som är en tum. Trä ett gummiband genom fållen och knyta den av vid ändarna. Den yttre delen av kudden är komplett

Steg 4: slutföra projektet

Med ytterhöljet fullständig användning kartong mönster och skär tillräckligt cirklar av två-tums skum för varje pall. Täck skummet med klädseln. Nu är det dags att lägga till tuftade knappar om du vill. Sätta din tråd genom undersidan av skummet. Köra tråden genom knappen som är på toppen av tyget. Med hjälp av ett lod eller andra knappen, säkra dem på undersidan av skummet. Sätta fast kudden på pall och säkra den genom att tillåta den elastiska för att linda runt undersidan av den runda avföring.

Det är lätt att göra en kudde för din runda kök pall och skapar en bekväm plats att sitta när underhållande eller äter frukost.