göra kuddar för inomhus- och utomhusmöbler

Du kan använda kuddar för att göra möbler för både insidan och utsidan använder mycket mer bekväm. Genom att göra dem själv, kan du vara säker på att stil och färg kommer att vara i linje med möbler. Kuddar för din inomhus och utomhus möbler är förvånansvärt lätt att göra med minimal sömnad färdigheter.

Det första steget är att mäta dimensionerna hos möbler där dynan kommer att gå. Se till att du mäta den fulla omfattningen av det område som du vill att kudden för att täcka och göra en del av resultatet. Denna process kommer också att ge dig möjlighet att överväga möbler för att avgöra vilket tyg som fungerar bäst. Var medveten om att ett vattentätt tyg kommer att krävas för utemöbler. Samla relevant linne och material i enlighet med mätningarna, och se till att det finns något överskott i händelse av misstag.

Steg 1 – Framställning

Det är klokt att göra separata kuddar och omfattar att se till att de är lätta att underhålla och kuddar bör göras först. Skär två stycken av bomull i exakt samma storlek i den erfordrade formen. Se till att det finns tillräckligt av en fri kant kvar så att du kan sy fållen.

Steg 2 – Skär Kudde

Lägga en bit tyg direkt ovanpå den andra, med de yttre ytorna hos dynan är vänd i. Använd en symaskin för att sy sömmar längs hela längden av alla utom en sida av en vinklad form, så att en liten spalt finns kvar och alla utom ett fåtal inches för ett cirkulärt mönster. Detta gör att du kan stänga av materialet inuti innan fyllning det med skumbitar eller polystyren bollar för att skapa en kudde böna väska typ. Närbild det gap som finns kvar för hand sy den. Om du använder skum pad din kudde, kommer du bara att kunna skära det som önskas. Den slutliga dynan kan sedan användas som en guide för storleken på locket.

Steg 3 – Gör Covers

Processen att göra omslag till dynor börjar på samma sätt som kuddar i att tyget ska sys ihop, kommer dock skillnaden från det faktum att dragkedjan måste sys på först. Rikta in zip med innerkanten av en bit tyg, vilket gör att den är vänd åt rätt håll och säkra den med pinnar vid behov. Köra båda komponenterna genom symaskinen innan du gör samma sak med den andra sidan av blixtlåset. Se till att andra kanterna sys ihop inifrån och ut innan du slår ut genom den zippade hålet. Montera kudden i locket och zip det stängt.

För en platta skum, måste varje sida av dynan mätas och zip kan sys till en av sidopanelerna som tidigare. Gradvis sy alla kanter med tyget ut börjar med dragkedja. När det är klart, dra den på rätt sätt runt genom den zippade hålet och montera den över skummet.