göra utomhus stol kuddar sista

Bevara din utomhus stol kuddar och göra dem längre kan vara ganska tufft jobb, särskilt om du bor i ett område som ofta besöks av stormar och orkaner. Exponering för dåligt väder kan effektivt förkortar livslängden på dina kuddar. För att göra din utomhus stol kuddar håller längre, här är några tips för dig.

Innan du rengör dina utemöbler, ta bort sittdynorna först. Om du använder tvål och vatten för att rengöra dina möbler, se till att möblerna är helt torr innan du sätter kuddarna tillbaka på sina platser.

Ta bort sitt Kuddar innan Rengöring Utemöbler

Det bästa sättet att skydda din utomhus stol kuddar är att lagra dessa objekt inomhus när den inte används. Låt inte dina kuddar utanför särskilt under regnperioder och under vintern.

Store tygartiklarna Inomhus när den inte används

Om du använder läder material för din sittdynor, använder läder rengöringsmedel för att torka bort smuts och skräp från kuddarna. Å andra sidan, om du använder tygmaterial för att täcka dina sittdynor, ta bort locken av kuddar och tvätta dem med kallt vatten för att minimera krympning. För att minimera krympning, kan du placera tyget tillbaka på utemöbler direkt efter tvätta dem och låt den torka på möblerna ramen.

Tvätta Kuddar regelbundet