hålla din tegel uteplats ser nya

En tegelsten uteplats kan vara en vacker funktion för ditt hem, men att upprätthålla det hela hårda sol och snörika vintrar är viktigt om du vill behålla uteplats snygg. Tegel är porös, vilket innebär att de absorberar vatten. Det vatten som suger in i tegel kan få den att spricka och smulas sönder under frysning och upptining. Saltet du använder hela vintern för att smälta isen utanför din tegel gångväg kan också försämras tegel. Allt som kan resultera i vattenupptagning och skapa problem med alger och mögel i ditt tegel. Du kan bidra till att dina tegel pågå längre med några enkla underhållssteg.

Även om du kan spendera en liten förmögenhet besprutning ogräsmedel på din uteplats för att hålla ogräs från att växa upp mellan tegelstenarna, inte bara kan du bidra till att skada miljön, men det är inte en mycket effektiv lösning. Tätning blocken med vattenbaserat tätningsmedel är mycket effektivare.

Håll Weeds ut

Börja med Powerwash patio att ta bort eventuellt skräp. Om dina tegelstenar har målat eller har rostfläckar från utemöbler, kan du rengöra dem innan förslutning med hjälp av en liten mängd saltsyra. Alla tegelstenar som har sprickor i dem bör repareras eller bytas ut innan förslutning. Nivå tegel genom att lägga sand där det behövs, sedan spraya med två lager av vattenbaserade tätningsmedel, som finns på alla hem förbättring butik.

Lägg till en färgklick

Om dina tegelstenar är bleka eller slitna, överväga att använda ett tätningsmedel som innehåller en färgnyans. Oavsett om du vill återuppliva tegel färg eller samordna färg som passar ditt hem, det är en akrylsilikon fläck och sealer produkt som kommer att ge skydd mot väder samtidigt lägga till några levande färger till din uteplats.

specialitet Coatings

Om du har ett däck eller uteplats som tenderar att få isiga eller hala när de är våta, väljer en halksäker beläggning. Om du behöver för att skydda blocken från vatten, välja en silan / siloxan blandning beläggning som kommer att hjälpa vattentät tegelstenarna.

Oavsett vilken beläggning du väljer, gör prep arbete innan du rock. Se till att ytan är ren och torr, och att alla tegelstenar utjämnas. Fyll sprickor mellan blocken med sand för att hålla även utseendet på din uteplats. Till skillnad från trädäck som normalt behöver plomberas varje år, bör din tegel beläggning pågå i flera år.

(Inte säker på om din utomhus utrymme är en uteplats eller ett däck? Titta här för skillnaderna.)