hålla feng shui i åtanke när man utformar ett nytt hem

Feng shui hänvisar till begreppet med att utforma ett hem på ett sätt som den utgår en positiv energibalans och harmoni. Detta kan vinnas genom bekväma inställningar, avkopplande atmosfär och en trevlig inbjudande känsla. Dessa är alla aspekter som är mycket önskvärda i alla hem. Därför är det en god idé att tänka på hur man ska hantera att producera sådana positiva känslor när man planerar utformningen av vårt hem.

Det föreslås att den främre ingången ges betydelse eftersom trots allt det gör den första vyn i hemmet och den primära intryck till någon besöker. En välkomnande utseende föreslås. Detta kan uppnås genom att göra upp en fin bana som framkallar en positiv, gäst känsla medan ett närmar hemmet.

The Front Entrance

Det är bäst att ha högt i tak som ger en skön känsla när du anger ett rum. Man bör också ta hänsyn till ljuset som ska installeras i taket eftersom dessa kommer att ha en stor inverkan på hela rummet. Det är bäst att ha väl upplysta rum. Detta kommer att utgå utstrålning, glöd och livlighet.

Taken

En avgörande aspekt att beakta är de färgscheman som valts i varje rum i huset. Färgen på rummet kommer att ha en effekt på dess utseende som ett rum och på stämningen som går in i det och tillbringar tid i det. Det är alltid bättre att ha ljusa färger eller ljusa nyanser snarare än mörka färger.

De färgscheman

Layouten av rummen är också mycket viktig och måste planeras väl. Det är bäst att undvika trassel och små utrymmen. Öppna områden, en ren linjär layout och en harmonisk miljö som väcker en känsla av god planering och arrangemang är alltid föreslås. Sättet rum gör du tycker är mycket viktigt. Man måste känna sig hemmastadda och bekväm. Om inte, så är det något fel med rummet och det bör stärkas. Att skapa en bra balans är mycket viktigt när man utformar ett hem på Feng Shiu koncept. En kompass eller Ba-Gua som är ett diagram med en åttkantig mönster kan användas för att hitta den bästa placeringen av rum.

Layouten

Belysningen bör vara väl planerat eftersom den har en direkt inverkan på den person som är i särskilt rum. Man bör ha möjlighet att välja hur man ställer in belysningen från svag till stark i enlighet därmed. Därför tryckdimrar ska installeras. Ljus bör också vara närvarande i vissa rum, särskilt i sovrum.

den belysning

Bilder, väggbonader och bilder bör vara väl valda. Det är bäst att välja trevliga scener och njutbara landskap. Häng inte bilder som visar mycket mörka färger eller ledsen ser tecken. Dessutom se till att lägga större vikt vid bilder och väggbonader i huset om du inte har en fin natur eller liggande utanför huset. Det är alltid föreslås att välja ett hus med trevlig utsikt, helst med vatten och natur.

Bilder och vyer

Försök att sätta i praktiken dessa tips för att uppnå en inbjudande känsla i ditt eget hem.