hålla mol bort från komposten

Moles kan förargliga trädgård skadedjur och kanske du har kämpat med att hålla dem borta från komposten. Kompost lockar mol som det brukar innehåller maskar och levande insekter som gör en perfekt källa av mat för mullvadar. Moles kan outtröttligt gräva tunnlar runt bin i ett försök att komma åt komposten som skulle kunna ge mat till dem. Du kanske har försökt flera gånger för att bli av med dem, men till ingen nytta. Här nedan är förslag på ett effektivt sätt att hålla mol bort från komposten.

Mole jägare ger den snabbaste och mest effektiva sättet att fånga mullvadar och styra olägenhet de kan vara. Vissa jägare placeras ovanför marken medan andra kan monteras inuti mol tunnlar. Det är bäst att placera dem var du identifiera de viktigaste tunnlar eller häckande hålor så att de kommer att fälla mer mullvadar. Om någon av tunnlarna återuppstå efter att fälla mullvadar, måste du sätta fler jägare på plats. Nyckeln till framgång fånga mol är att exakt lokalisera de viktigaste tunnlar och häckande hålor.

Mole Trappers

Använd mol bete runt kompost område. Sprid nog av betet runt komposten, vilket innebär att ungefär 10 fot mellan placeringar. Om du har en öppen botten kompost webbplats bör du också lägga flera beten runt på webbplatsen. De mest effektiva beten är de som använder insekter att locka mol som mol snabbt kommer att dras till betet. För att öka effektiviteten, kom ihåg att placera en del bete nära huvudtunnlarna. Inkluderandet av malda maskar i betet tjänar till att dra de moler ännu snabbare. När mol har utfodrats med betet, dör de mycket snart.

mol bete

När den appliceras på marken, ger avvisande jorden en fruktansvärd smak som effektivt sätter ut födosök mol. De mol kommer att drivas bort för att söka mat från andra områden. Applicera Resistance till marken på platser där du observerar mullvad aktivitet och i synnerhet runt din kompost. Repellent kommer i en spraybehållare så att du enkelt kan spraya den på de önskade platserna. Det finns också repellerande granulat tillgängliga som du kan spridas på marken över problemområden. Applicera lite vatten över granulerna att aktivera repellent. Alternativt kan du anta en kombinerad strategi. Använd avstötningsspray över avstötande granulerna för att aktivera dem och öka effektiviteten hos båda produkterna. När tillämpas, du behöver inte återåterigen tillämpa repellent i flera månader, eftersom det har en långvarig effekt.

Mole Repellent

Vissa ultra ljud påverkar mol, vilket får dem irritation. Skaffa en ljudenhet känd för sin irriterande effekt på mol. Ljudenheter är praktiskt eftersom de skjuter mycket lite från marken och kan förbli ganska väl dolda. Leta reda på huvudtunnlarna och häckande hålor och placera ljudenheten. För större effektivitet, placera ljudenheter runt din egendom särskilt vid stängsel linjer och hörn. Det kommer också att hjälpa till att hålla mol av din egendom – särskilt om de är en aktiv störande på din nästas egendom.

ljudenheter