känna till olika arter av rovor

Rovor är mycket enkla grönsaker att växa men det finns faktiskt ett antal olika arter av rovor var och en är något annorlunda.

Den vanligaste sorten av rova ​​är vit Fleshed. De flesta rovor som odlas för att användas som livsmedel är små, vilket innebär att de är mjuka. Men större rovor ofta odlas för boskap mat. Överdelen av den gemensamma kålrot anläggningen kan också ätas och dessa liknar senap blad i smak och utseende.

vanliga Rovor

En baby kålrot är en specialitet typ av kålrot och det är egentligen inte en annan art. Detta är helt enkelt där rovor skördas innan de har en chans att växa till en större storlek.

baby- Turnips

En kålrot, eller kålrot, gul kålrot, eller svenska rova ​​är en annan art av växt som också kallas ibland en rova. Denna anläggning är mycket lik andra typer av rovor. Detta skapades genom att korsa en kål med den gemensamma kålrot rasen. Det är också möjligt att äta bladen av denna grönsak som en sallad.

Kålrot

Kinakål är från samma familj som rovor, men är en annan underarter. Denna anläggning ursprungligen kom från Kina i den 15: e århundradet.

Kinakål (Bok Choy)

Napakål är en populär växt som används på kinesiska och asiatiska köket. Denna växt också hör till samma familj som den gemensamma kålrot.

napakål