kniv skärpning verktyg för att ha i ditt kök

Du behöver ett par kök skärpningsverktyg för att hålla dina redskap och utrustning fungerar som den ska. Slöa knivar kan vara farligt, så det är bäst att vässa dina köksredskap på en regelbunden basis.

En remsa av läder är den viktigaste råvaran för att göra läderskiva. Detta verktyg slipar knivarna som verktyget dras över lädret. Ett slipmaterial kan även appliceras på lädret för att använda stroppen som ett polerverktyg. En läderskiva vanligtvis hängde på plant underlag.

läderskiva

Dessa verktyg är gjorda av en tunn stålstycke fäst vid ett säkerhetshandtag. Köket är bladet dras ett antal gånger över stålet. Denna process skärper bladet. Båda sidor av bladet måste dras över stålet ..

skärpstål

Köks blad dras över denna sten mycket som skärpstål. Denna rektangulära formad sten kan användas torr eller våt att slipa köks blad

slipsten

Dessa enheter använder el för att slipa köksknivar. Skärparen är påslagen och bladet drivs genom slitsar i anordningen. Motorn i slipen befogenheter legering, som slipar kniven när den sitter i hållaren. Det finns en mängd olika elektriska sharpeners tillgängliga.

elektriska Brynen