kök remodel kostnadsberäkning

Det första steget i ett kök och badrum remodeling projekt är att fastställa den potentiella kostnaden för att för att slutföra jobbet. Genom att genomföra en del planering och forskning, kan du skapa en effektiv uppskattning. Tänk på nedanstående punkter som din plan din ombyggnadsprojekt.

Designen är den viktigaste delen av alla kök och badrum remodeling projektet, eftersom det gör att du kan ställa in exakt vad du vill uppnå och kommer att bli den viktigaste plan som du hänvisar till hela processen. Tänk på den stil som du vill liksom alla färgscheman som du önskar för rummet.

Design

Rita en planlösning i köket så att du har huvuddragen och plotta placeringen av apparater och inventarier. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om objekt kommer att passa som du vill ha dem och där du kommer att sätta dem. Var medveten om att ändra layouten av köket kommer att medföra en ökad kostnad som inte skulle vara fallet om du bara gjorde en rak swap.

rättelse

Om kök och bad remodeling kräver rättelse arbete på grund av en händelse som en brand eller översvämning, ta hänsyn till detta. Det arbete som krävs för att reparera eventuella strukturarbete som har skadats kommer att skapa en extra kostnad som på ytan dekoration. Om du använder en entreprenör, kommer detta också att öka arbetskostnaderna eftersom det kommer att bli mer arbetet att slutföra projektet.

material

För att säkerställa att du får den bästa möjliga när det gäller de material eller förnödenheter som behövs för ditt kök och badrum remodeling projektet, inte vara rädd för att göra en del efterforskningar. Pris materialkostnaden för projektet i enlighet med de billigaste som du hittar utan att kompromissa med kvaliteten. Detta kommer att ge dig en ungefärlig uppfattning om hur mycket du behöver för att spendera på material, men denna siffra kan senare minskas om du är beredd att förhandla om en sänkning av priset för bulk inköp. Inte bortse från de ytterligare diverse objekt som är väsentliga för en kvalitet färdiga kök, såsom tätningsmedel och små beslag.

Arbetskraft

Om du planerar att göra kök och badrum remodeling arbete, så kan du spara en hel del pengar när det gäller arbetskostnader. Dock bör du noga överväga om du är kapabel att göra arbetet själv för att förhindra risken för att behöva anlita en professionell för att fixa ett jobb som har gått fel.

Om du planerar att instruera en entreprenör att göra arbetet, kontakta flera för att få några olika offerter så att du kan jämföra dem. Se till att du är runt när inspektionerna ske så att varje entreprenör är medveten om den fulla omfattningen av dina krav. Entreprenörer har ofta sina egna betrodda leverantörer när det gäller att th material och förnödenheter. Kontrollera om så är fallet och om de har möjlighet att inkludera kostnaden för detta förskott. Var försiktig med någon entreprenör som inte kan ge en fullständig offert för hela remodeling projektet från början.