kök remodeling – installera nya skåp

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

När du installerar lager skåp, noggranna mätningar är avgörande för att säkerställa en tät passning. Skräddarsydd skåp är vanligtvis säljs med en garanti på villkor att ha skåpen installeras av återförsäljaren. I själva verket kommer dealern förmodligen skicka någon att göra sina egna mätningar.

Vanligaste misstag

De flesta färdiga skåp komma med en skrivare ersättning vid kanterna så att du kan anpassa dem till oregelbundna väggar. Ritsning innebär helt enkelt köra en remsa maskeringstejp längs den sida som ska beskrivs, sedan placera skåpet. Ställ in punkter i en penna kompass till bredden av den bredaste gapet mellan sidan av skåpet och väggen. Kör kompassen ner väggen och oegentligheter blir penna markerad på bandet. Nu kan du plan eller sand ner till linjen så skåpet kommer att vila tätt mot väggen. Om skrivare kanten inte ingår på dina skåp eller om dina skåp gå hela vägen till taket, planerar att trimma kanterna med en liten bit av gjutning.

Det är lättare att installera den övre väggskåp först att du har utrymme att arbeta med dem. Eftersom de kommer att hänga från väggen, måste du göra vissa att de är ordentligt fastsatta.

Innan du installerar någon av våra nya skåp, ta bort alla lådor, dörrar och hårdvara och märka dem som till sina ursprungliga platser för snabb montering. Detta kommer att göra enheterna mycket lättare och mer hanterbar.