kök remodeling trender

Trender kommer och tenderar att gå med vad som är hett just nu, men vissa trender står sig genom tiderna om det är mode eller heminredning. Om remodeling ditt kök är på horisonten och du undrar vad som är “i” innan du börjar. Ta en titt på några aktuella trender som kommer mer än sannolikt vara här i morgon också.

Gör den din

Definiera din stil och sedan lägga vad du älskar i ditt kök. Kök har gjort sin väg från att vara arbetsplatser med en solo kock flyger runt i köket för att en del av huset som kan omfatta matlagning, bakning, studera, underhållande, och tid för familjen allt i ett snyggt paket. Det viktiga är att dekorera köket för att blanda sömlöst med rum den öppnar till. Gör ditt kök unik genom att djärvt anpassa området och att definiera både stil och hur du använder den.

cabinetry

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

Trenderna i skåp är mindre om yttre och mer på den inre. När det gäller att planera ett nytt kök den viktigaste delen av konstruktionen börjar med att dechiffrera hur du använder ditt kök. Fler familjer gör laga mat en familj händelse eller åtminstone ha mamma och pappa piska upp middag tillsammans. Detta innebär mer arbete utrymme behövs. Att kök funktionella med utrullning brickor, bröd lådor, dra ut skafferi hyllor, återvinning områden, platser för lock, och mer skapar ett kök som utnyttjar utrymmet.

fungerande Flow

På 1950-talet triaden kom att ses som “” köket designmönster för enkel matlagning. Sink att kaminen till kylskåpet bör vara en perfekt triangel. Med den våg av nya apparater, inklusive mikrovågsugn, triaden har inga långa sant. Trenden är att utforma ditt kök så att det fungerar för dig. Du kan behöva planera två triangelområden för två olika personer, både matlagning på samma gång. Kanske en älskar att baka. En triangel av kylskåp, bakning område, och ugn skulle göra det mesta bemärkelse. Partnern av bagaren kanske föredrar att göra den allmänna matlagning och beskriver utrymme att laga mat, förbereda och städa upp kan vara en annan definierat arbetsområde i köket. Trenderna visar att köket ska vara, framför allt, funktionell.

Det stora rummet

Familjedynamik har förändrats under åren med de flesta familjer att skicka både mamma och pappa iväg till arbetet. I stället för mamma på väg till köket själv att laga middag, dessa dagar ser tillbaka en historisk idé, det stora rummet. Köket strömmar direkt in i ett rum där familjen samlas för att titta på TV, göra läxor, barn leker, och mamma och pappa laga samtidigt kan övervaka och interagera med sin kull. Ett kök som är öppen för visning bör ha alla möjligheter att vara bekvämt och elegant.

Att sätta dessa trender att arbeta för dig kräver att du definiera hur du använder ditt kök. Använda trender för att gynna din livsstil och din familj bara ökar värdet på ditt kök till din familj.