kök skafferi design tips

Här är några kök skafferi design tips som kan ta itu med både funktionella och estetiska och aspekter av ditt kök. När allt kommer omkring, det finns ingen anledning att ha en grå, intetsägande, ineffektiv kök – det är i fokus för ditt hem.

Som med alla projekt, planerar en avgörande första steg. Bestämma vad som ska lagras i ett skafferi (mot ett skåp). Om du planerar ett livsmedel skafferi, kan du infoga lådor för mindre objekt som såser eller ställningar för kryddor. Om du inte tänker använda allmänna varor som pappershanddukar, plastbehållare, etc., väljer färre hyllor och större papperskorgar och korgar.

Plan för funktionalitet

Gör en checklista planering, börjar med dina måsten. Detta kommer att hjälpa direkt ditt skafferi design. Eliminera objekt som kommer att vara på sin plats eller sällan används.

Funktionell Inredning

Om du har djup och väggytan, kan du göra en walk-in skafferi. Om inte, kan du ta bort några skåp (både topp och botten) till förmån för en skafferi garderob. Bara vara medveten om att du kommer att förlora en del räknaren utrymme i processen. Undvik djupa skafferi hyllor om möjligt, eftersom poster tenderar att få skjuts på baksidan och glömt. I stället planera för en U-formad utformning, med grundare hyllor längs innerväggar skafferiet.

Estetik – Exteriör

För en annan typ av skafferi, ser till att hörn av köket som du knappast använda. Mät cirka 4 fot från hörnet längs båda angränsande väggar och 2 fot vinkelrätt från väggarna i köket. Detta kan vara ditt hörn skafferi utrymme. En diagonal skåpdörren döljer inre hyllor-perfekt för konserver-eller lämna utrymme öppen för att visa dekorativa objekt.

En utdragbar skafferi har en hög dörr fäst vid hyllor som drar ut som en stor vertikal låda. Dessa har oftast en tunn profil och är inte konstruerade för extra skrymmande eller tunga föremål. Många av dessa enheter kommer färdiga, vilket sparar tid och pengar vid installationen.

En utrullning skafferi innehåller skjutbara korgar, brickor eller lådor. En öppen skafferidörren avslöjar din egen justerbar konfiguration organisera ställningar, papperskorg hållare, etc. Dessa är också komma färdiga.

Slide-out korgar och lådor är idealiska för skrymmande eller säckar objekt, till exempel chips, sällskapsdjur och andra familjemedlemmar stora objekt. Löstagbara hyllor ger flexibilitet och anpassning, och de är lättare att rengöra. Dessutom kommer denna typ av extra lagringsutrymme kan du spara pengar när du köper varor i bulk.

Om ditt skåp är i gott skick, liva upp dem genom att lägga till några yttre design. Det finns vinyl schabloner eller applikationer som kan ge kan göra trä look ristade eller glas visas etsas. Använd lister att rama in ditt skafferi dörrar i stilar såsom viktoriansk, Shaker eller franska land.

För att lägga till djup och en textilkvalitet, tillämpa en ram med sträckt texturerad tyg till skafferidörren. Om du har en designtema i hela huset, utvidga dessa designelement i köket. Lägg segelbåt, fyr och vindflöjel konstverk till ditt skafferi att förvandla ditt kök till ett kök. En haute cuisine tema kan ställa rätt stämning för ett kök i en urban hem och grafik av växter och blommor kan ge din trädgård (eller trädgården du önskar att du hade) inomhus.