kök tegel golv installation

Tegel golv är en av de mest populära trender i golvbranschen i dag. Med tegel golv, du får en unik golv som inte ser ut som alla andras. Många människor installerar tegelplattor i deras kök för att ge det en gammaldags utseende. Tegel kakel kan erbjuda ett mycket hållbart och vackert köksgolvet. Men om du inte installerar den på rätt sätt, kommer det inte ser så bra som det borde. Här är grunderna i hur man installerar tegel kakel på köksgolvet.

Steg 1 Bestäm hur mycket Tile du behöver

Innan du kan börja jobbet, måste du bestämma exakt hur mycket kakel du behöver. Börja med att få måtten på varje rum som du planerar att kakel. Ta längden och multiplicera det med bredden. Detta kommer att ge dig ytor i rummet. Lägg mätningar varje rummets och sedan lägga till 10% för avfall.

ou måste se till att du beställer kakel, injekteringsbruk, kakel distanser, och thinset. Du kan köpa på alla hem förbättring butik eller specialitet kakel butik.

Steg 2 Förbered undergolvet

Se till att du har en ren och fast undergolvet att arbeta med. Du kan antingen installera kakel ovanpå betong eller ovanpå betong styrelsen om du har en trä undergolvet. Om du har ett kalt betonggolv, är du redo att börja.

Om du har en trä undergolvet, måste du installera betong styrelsen innan du kan lägga kakel. För att kunna installera betong styrelsen korrekt, bör du blanda upp några thinset och tillämpa den på botten. Lägg betong styrelsen ner på marken och sedan skruva ner i golvet med skruvar.

Steg 3 Lägg Tile

När du har undergolvet redo, kan du börja lägga kakel. Använd en murslev att sprida ut thinset i ett område som du vill lägga kakel. Inte sprida ut för mycket thinset innan du är redo att använda den. Lägg plattorna en i taget i thinset. Använd kakel distanser att sätta mellan varje platta för att få rätt avstånd mellan dem.

Raka, tegel och fiskbensmönster är det vanligaste sättet att lägga tegelplattor. När du kommer till en vägg eller skåp, måste du skära kakel med den våta sågen och sedan lägga den på plats. Var noga med att bära skyddsglasögon redskap för att undvika skador.

Steg 4- Spread Injekteringsbruk

När plattan är på plats, måste du låta det sitta i minst 24 timmar utan att någon går på det. När det väl är torrt, använda en murslev för att sprida injekteringsbruk in i fogarna mellan plattorna. Använd en svamp för att rensa bort överskottet fogmassa och jämna ut de fogarna.

Steg 5- Låt torka

Låt murbruket torka ordentligt i ytterligare 24 timmar. Nu golvet är redo att gå vidare.