köksskåp remodeling idéer

Köksskåp ombyggnad kan förvandla en trött och daterat kök mycket lätt och till en mycket lägre kostnad än en fullständig ersättning. Att ändra utseendet på ditt skåp ger dig också möjlighet att vara kreativa och unika i din design. Den här artikeln innehåller några förslag på hur man uppdatera utseendet på ditt kök utan att spendera stora summor pengar.

Det enklaste sättet att uppdatera utseendet på köksluckor är att ge dem en ny finish. Stripp tillbaka befintliga täckfärg gör att du kan åter tillämpa en fläck eller valfri färg, omedelbart ge dina skåp ett helt nytt överklagande. Denna process kan vara tidskrävande, men om det görs noggrant, bör det producera en bra finish med en lång hållbarhetstid.

Reparationsköksskåp

Schablon dina köksskåp ger en möjlighet att tillämpa några kreativa stil på din bostadsyta. Schabloner kan antingen lagra köpt eller gjort själv genom att använda skurna bitar av papp eller kalkerpapper. Båda metoderna ger ett kostnadseffektivt alternativ till att ersätta hela köksskåp.

Schablon

Självhäftande faner är ett enkelt alternativ till helt ny inför dina köksskåp. Tjänar som ett billigt alternativ till äkta trä, dessa eleganta och moderna faner beläggningar har en realistisk trä-effekt utseende och är enkla att montera. Köksskåp remodeling kan vara så enkelt som att applicera ett skikt av tunn plywood till befintliga ytor för att rymma reparationer, och skärning av faner till storlek innan vidhäfta den till den yttre ramen. Denna metod kräver inte användning av några specialverktyg och hjälper till att hålla kostnaderna nere.

Självhäftande Faner

Ett av de enklaste metoderna för att täcka trötta skåp är att använda en självhäftande plasthölje som kan köpas i rullar från någon bra järnaffär. Detta billigt alternativ för att återhämta sig kan erbjuda en mängd olika utföranden från glansiga färger till äkta trä effekter. Denna typ av köksskåp ombyggnad innebär att sprida en del av färgad eller mönstrad plast på skåp ytor och plattas ner jämnt samtidigt som man undviker uppbyggnaden av luftbubblor. Det kan vara en svår procedur att få rätt, men med tålamod, kan effekten verkligen vara värt besväret.

Självhäftande plasttäckning

Detta är en målning metod utformad för att producera en träfibrerna effekt på köksskåp ytor. Den är skapad genom att täcka den grundade ytan av skåpet med en ljus färg på trä färg som en basbeläggning. Korn effekt görs genom att doppa en speciellt utformad kam eller ådring verktyg i en mörkare funktion färg och dra den i en gungande rörelse ner träet. Denna process bör upprepas i sektioner, allt i en riktning, och den slutliga färdiga utseendet liknar en bit panel trä.

Paint och Grain

Ett av de snabbaste sätten att genomföra ditt kök skåp remodeling idéer är att använda en touch av sprayfärg. Dessa burkar kommer i en mängd olika färger och texturer och så länge som den arbetande ytan är ren och torr, kommer de att ge en snabb, effektiv beläggning för de flesta träytor.

Super Gloss Spray Färger