läder skrivbordsstol rengöring och vård

Ditt hemmakontor designades mycket noga ända ner till läder skrivbordsstol du sitter på. Efter allt du tillbringar så mycket tid på kontoret du kan lika gärna vara bekväm. Men efter år av använda läder stol börjar visa några synliga tecken på slitage. Det finns oljefläckar och smuts som gör stolen ser ut som du köpte den från en antikaffär. Innan du rusa iväg för att köpa en ny du bör veta att det finns flera produkter och metoder som du kan använda för att inte bara rengöra stolen men förlänga dess livslängd.

Rengöring skrivbordsstol

Under använda läder skrivbordsstol kommer att absorbera kroppsoljor och smuts som kommer att orsaka dess färg att blekna. En högkvalitativ vattenbaserat skum läderrengöring tar bort de tuffaste smuts och fläckar du kan föreställa. Dagens läder är alldeles för känslig för att tåla en rengöring från sadel tvål, den föredragna metoden från år tidigare. Samma sak gäller för bil rengöringsmedel avsedda för vinyl och läder när de lämnar och oljig återstod efter användning. En bra skum renare med lite varmt vatten och en svamp är allt som behövs. För extremt smutsiga stolar flera scrubbings sannolikt kommer att krävas. Kom ihåg, desto mer armbåge fett, desto snabbare jobbet gå.

Ta hand om din läder skrivbordsstol

Efter rengöring kan du använda ett vattenbaserat läderskydd som bildar en barriär mot smuts och oljor. Även om en läderskydd är en betydande hjälp för att förebygga ansamling av smuts, är det inte ogenomtränglig. Det är också viktigt att komma ihåg att läder torkar över tiden. Därför är det viktigt att lädret torkas av med en fuktig trasa med några månaders mellanrum. Återigen, tung oljebaserade skydd eller bilvårdsprodukter är det värsta du kan använda eftersom de orsakar lädret att spricka. En vattenbaserad skydd är din säkraste insats och kommer att göra framtida rengöringen mycket lättare. Tro mig, du ska vara glad att du tog extra tid att använda skyddet nästa gång du går att rengöra dig stol.

Äga en vacker l eather skrivbordsstol kan verkligen berömma ditt kontor och fånga människors uppmärksamhet när de kommer in. Det sista du vill att folk ska se är en smutsig stol som kan reflektera dåligt på dig. Regelbundet underhåll av din läder stol kommer att säkerställa att det ser bra ut för många år framöver.