låg loftsäng idéer för loft med lutande tak

När det finns lutande tak i din loft konvertering, kommer att behövas en låg loftsäng. Dessa loftsängar sitter nära marken så att du kan maximera utrymmet i rummet. Om du har en normalstor säng, eller till och med en våningssäng, måste den dras ut från väggen ett stort avstånd så att du har tillräckligt med takhöjd. Detta kommer att innebära att det finns en hel del oanvänt utrymme. Här är några låg loftsäng idéer om du har lutande tak.

Denna typ av sängen inte sitta på en ram. Det ligger på en liten plattform som är byggd med virke och plywood som bas. Du kan ställa in madrass direkt på plattformen i stället för att behöva använda en resårmadrass. Detta kommer att spara minst 12 till 18 inches i rymden.

plattform Bed

För ett loft som är byggd för två barn, kan du ha en L-formad våningssäng som har en säng extrudering underifrån den övre bädden. Dessa sängar är uppradade mot en rak vägg med foten av sängen mot lutande tak.

L-formad våningssängar

En rulla säng är lite mindre än en tvilling madrass och det är på hjul. Dessa sängar kan lätt flyttas när den inte används och är vanligast i loft där lutningen på taket är gradvis.

Trundle Bed