lampa skorstenar

Lampor och lampa skorstenar kan tjäna många syften som inkluderar akut användning och lägga till en unik touch till heminredning.

Tillämpningen av lampa skorstenar

Det huvudsakliga syftet med en lampa skorsten är att skydda lågan från luft och vind och för att hålla den på ett säkert avstånd från människor eller möbler och tyger. Lampa skorstenar kommer att hjälpa lampan att producera mindre förbränning och öka bränsleeffektiviteten.

Inte bara är fotogen lampor dekorativ, kan de också användas i den olyckliga händelse att du lider ett strömavbrott.

Hur man rengör en lampa skorsten

En hel del lampa skorstenar är bräckliga och obekväma i form, vilket gör dem svåra att rengöra. Om du gör rengöra en lampa skorsten, först se till att den har hunnit svalna.

Först försiktigt bort lampan skorstenen från metallfästen. Du kan njuta en lampa skorsten i varmt vatten med diskmedel, men detta kommer inte att ta bort röken som samlar inuti skorstenen.

Ta ett hushåll sprayar rengöringsmedel och hålla lampan skorstenen över ett handfat. Generöst spraya insidan av skorstenen. Att göra detta kommer att lossna röken. Nu kan du skölja skorsten med varmt vatten. För att ytterligare rengöra lampan skorstenen, placera en bomullstrasa över änden av en lång, plast redskap, försiktigt in och gnida insidan av skorstenen.