lära sig att göra ljus i fem enkla steg

Att lära sig att göra ljus är ett roligt och enkelt sätt att bidra till inredningen i ditt hem. Följ bara fem enkla steg nedan för att lära sig att göra ett ljus och du kommer att skapa din alldeles egna på nolltid.

Steg 1 Skapa eller köpa en Mold

Du kan välja att antingen göra en form själv eller köpa en från en konst butik. Om du gör din mögel, måste du välja ett alternativ med en bred topp och liten bas. När du har valt din mögel, vara noga med att placera ett tunt lager av vegetabilisk olja på insidan av formen så att ljuset kommer att komma ut smidigt när dess färdiga kylning.

Steg 3- Värm Wax

Om du inte har en dubbel broiler för att värma vaxet för ljus, kan du enkelt skapa ett. Ta en av dina krukor och fyll den med cirka 3 inches av vatten. Sedan placera en kaffe burk i vattnet för att imitera en panna. Sist värma upp vattnet på hög och sätta in vaxet i burken. När vattnet kokar, sätta din vax produkten i burken. Låt vaxet smälta tills det se igenom, då den är redo att hällas i formen.

Steg 4 Häll i formen

När vaxet är klar, gå vidare och häll det i din mögel. Var försiktig med detta steg som vaxet kommer att vara mycket varm vid beröring.

Steg 5- Sätt Wick och låt svalna

För veken, ta en bit bomullstråd och knyta den till en penna. Sedan placera pennan över din form med smält vax så strängen sitter i mitten av formen. När veken är införd, placera hela formen i kylskåp för att svalna till dess att vaxet har helt härdat.