lätta vägen: vi lägger snappower guidelights på prov

Gå runt huset på natten, har du någonsin trippade på en leksak utelämnats eller stötte till ett bord? Du kan antingen slå på belysningen, om brytaren är nära dig, och skada ögonen, eller koppla in en av de skrymmande ljussensor ficklampor i ditt uttag, men det använder upp kontakten! SnapPower har en bättre lösning: tänk om du kunde förvandla en av dina uttag i styr ljus?

De SnapPower Guidelights lät rätt upp vår gränd: du kan installera dem själv och förbättra ditt hem. Vi försökte ut ett par i hemmet och var ganska nöjd med resultatet.

ämnen

Den SnapPower var lätt att installera, men du måste vara försiktig, eftersom du arbetar med elektricitet. Se till att du stänger av strömmen till uttaget via brytaren och testa utlopp att se till att det verkligen är avstängd. När allt är säker, kan kopplas locket ut med SnapPower.

Det tog oss mindre än fem minuter att installera enheten. Allt du behöver göra är att skruva något innehav i befintliga utloppsskyddet, se till att det finns inget blockerar skruvplintar inne (oroa dig inte, kommer SnapPower med ett diagram så att du kan vara säker), och helt enkelt pop nya SnapPower locket i. du kan sedan dra åt skruven på nytt omslag och du är allt klart.

Hemligheten ligger i stiften på insidan av SnapPower. De är i direkt kontakt med skruvterminaler för att dra ström till LED-lampor som är placerade diskret på undersidan av täckplattan. Men oroa dig inte, kommer lysdioderna endast använder cirka tio cent energi per år och varar över 25 år.

Konstruktionen är så enkelt, det är fantastiskt det har inte dykt upp någonstans innan. Vi använde dem ner vår hall, lyser upp vår trappa, och även sätta en i badrummet så att vi kunde se allt vi behövde utan att behöva slå alla lampor på. Lysdioden är mycket tydlig, men låg och riktad nedåt så att det inte kommer att bli besvärande. Det finns en liten sensor på framsidan som detekterar rummets ljusnivåer och justerar styrkan att matcha vad du behöver.

Men eftersom det bygger på en sensor ansluten till enheten, detta betyder ljuset kan slå på om de placeras i ett område i rummet som har en skugga kastad på den. Detta kan vara fördelaktigt, eftersom du kan lysa upp ett mörkt hörn, men om du inte vill ha det på hela tiden ska du välja placering noga. Dock är ljuset så unobstructive att det inte blir besvärande för oss.

Vi älskar ärligt denna lilla enhet, det är så lätt att installera och frigjort våra butiker från pluggen i ljus som vi hade tidigare. Det ser ut som alla våra andra butiker också, och kommer i 3 olika färger och två mönster så det ska passa de flesta husägare interiörer samt.

Du kan köpa SnapPower Guidelights på deras onlinebutik. Priserna börjar på $ 15 för en, och rabatterade priser för flerpack. Företaget gör också en utloppsskyddet som fungerar som en USB-laddare som ser lite annorlunda, men bör lätt lägga till några bekvämlighet runt huset för mer tekniskt sinnade husägare.