lavastenar vs gummi kompost

När man jämför lavastenar mot gummi kompost är det väl att komma ihåg att båda är hållbara material som kommer från olika källor. Täckningsmaterial som består av gummi tillverkas av återvunna däck medan lava rock är ett lätt material som tas från vulkaniska avlagringar.

När livslängden på både lavastenar och gummi kompost kommer att övervägas, är det oftast hävdade tillverkarna att deras gummi kompost kommer att pågå i minst tio år. Lavastenar kan pågå i år också, men det finns ingen bestämd period på deras användbarhet.

Lifespan Jämförelse

Lava sten kan läggas på landskapet tyg eller plastfolie så att stenarna inte kommer att blandas med jorden. Du kan också använda samma metod för gummi kompostmaterial. Bruket gör det också lättare att dra täcknings tillbaka ut ur jorden.

Bästa Användning av Material

Gummi kompost är tillverkad av återvunnet material som kan hjälpa miljön, eftersom det kommer att bli mindre avfall. Lavasten å andra sidan är mer naturligt eftersom de bryts från vulkaniska avlagringar. Båda är rimligt prissatta men och kan upprätthållas lätt. De får inte blåst bort i stark vind eller flyta ut när det regnar till skillnad från andra typer av organiska täckningsmaterial.

Fördelar med de täckningsmaterial