magnetiska madrass fördelar: fakta eller fiktion?

Magneter är kända för sina läkande egenskaper, vilket har lett till begreppet magnet madrass för att främja magnetisk läkning i komfort och bekvämlighet i din egen säng. Bortsett från att använda magnetiska bäddmadrasser, produkter såsom magnetiska smycken, magnetiska wraps, och magnetisk konditionerade vatten sägs vara fördelaktigt.

Omkring 50 till 200 magneter är sys in i en väv. Det är inneslutet mellan skum eller polyesterfibrer och ett yttre skikt av tyg som vanligtvis är en hypo-allergena material, såsom bomull eller damask. Madrassen är bara 3 till 4 inches tjock. Men eftersom magneterna är vadderade bra, du behöver inte oroa dig för att känna magneterna gräva i huden. Magneterna är vanligtvis betyget mellan 200 till 10.000 gauss, ju högre den är desto mer potent dess effekter.

Hur det fungerar

Det sägs att det finns en ökning av blodcirkulationen i den del av kroppen som är i kontakt med magneten. Detta innebär att en del tar emot en frisk tillförsel av syre och andra näringsämnen, vilket leder till läkning.

Patienter som kan dra

Personer som lider av följande villkor kan vara intresserad av att prova magnetisk terapi för positiva effekter

Fakta eller påhitt

Det finns ett fåtal studier som har försökt att bevisa nyttan av en magnetisk madrass. Även om det har förekommit några avgörande resultat, finns det inget som tyder på något annat. Därför finns det ingen skada i att experimentera med det. FDA har undanhållit några invändningar mot användningen av magnetiska kuddar för att lindra smärta för närvarande.

God sömn

Den magnetiska pad kan hjälpa människor som lider av sömnlöshet. Det kan minska stress och få avkoppling. Detta kan resultera i en god natts sömn och du är helt laddas när du stiger upp.

förbättrad cirkulation

När blodcirkulationen är svag, kan du tala med kyla i händer och fötter. En magnetisk pad som ökar cirkulationen kan lindra dessa symptom.

lindra smärta

De är kända för att befria dig från ben, led- och muskelvärk samt huvudvärk. Det är tänkt att kunna minska muskelsammandragning och öka blodflödet för att ge lindring. Förutom en magnetisk bäddmadrass, kan du tala med din läkare och massage och akupressur till din behandling. Det slår ta smärtstillande medel. Migrän och smärta på grund av andra förhållanden kan vara ett minne blott.

Att använda eller inte