makeover ditt badrum fåfänga

Ett enkelt sätt att jazz upp ditt badrum är att makeover ditt badrum fåfänga. Innan du riva ut vad du har för närvarande, se till att du vet vad du kommer att använda för att ersätta den. Här är några faktorer att tänka på i ditt badrum projekt för att ersätta en fåfänga.

Kanske du är nöjd med den övergripande utseendet på ditt badrum och vill behålla samma typ av stil. Kanske du funderar på att göra en stor förändring. När man tänker badrum stil, titta på den totala bilden. Det är inte vettigt att ersätta en modern fåfänga med en antik, eller att infoga en blank krom badrum fåfänga i ett badrum som är allt virke. Håll allt i perspektiv. Det finns många stilar tillgängliga, inklusive modern, traditionell, land, klassiskt, eklektisk, high-tech, modern och antik.

Style gör skillnad

Bredvid ett badkar, fåfänga i badrummet gör en betydande uttalande. Det är förmodligen den näst största posten där, och det är verkligen synlig vid inträde. Den fåfänga är också bland de första delarna i ditt badrum som kommer att börja visa de första tecknen på åldrande.

Fåfänga som Focal Point

Val för fåfänga inkluderar dubbla fåfänglighet, piedestal fåfänglighet, enda kärl ovanpå antik skänk, fåfänga diskbänk skåp, konsol fåfänglighet och badrum konsol handfat.

Många olika val

En del av att välja ditt badrum fåfänga stil ingår även hänsyn till skåp, ytor på disk, handfat, diskbänk och kranar. Kombinationerna kan vara svindlande i komplexitet, variation och pris.

andra överväganden

Mät varje tum av det utrymme du har för ditt badrum fåfänga: höjd, bredd och djup. Fundera på om du behöver skåp med plats för dina rengöringsmedel, handdukar, makeup, och saker du använder varje dag eller frekvent basis. Om du redan har tillräckligt skåp eller utrymme i andra skåp eller någon annanstans i hemmet, kanske ditt val kommer att luta mot en enkel men elegant piedestal sjunka.

utrymmes~~POS=TRUNC

Tänka på det vackra skimrande glaskärl du vill placera på en elegant mahogny konsol? Vad om inläggningar frostat glas kakel, sten, marmor, krom, rostfritt stål, även läderklädda ytor? Oavsett om du är på en budget eller skytte för high-end lyx, materialvalen är rikligt.

material

Underhåll gör skillnad

Med alla de val tillgängliga för dig, är det viktigt att komma ihåg att oavsett vad du köper kommer att behöva rengöring och underhåll. Trä, till exempel, kan lätt repa eller chip. Målade ytor kan skala. Sten och kakel kan spricka och chip. Glas är känsliga mot repor och bryta, särskilt med extrema temperaturer på varma och kalla. Rostfritt stål och krom är benägna att ränder och fläckar, och därför kräver de mer frekvent rengöring.

I slutändan, väga och balansera stil, typ, material mot hur ofta du kommer att använda badrummet och om du känner dig bekväm med den typ av underhåll som krävs för att hålla din nya badrum fåfänga i toppform i många år eller inte komma.