mangrotta DIY: bygga en walk-in kylare

För dem som utformar en man grotta, är en viktig del i byggandet av en walk-in kylare. Dessa typer av kylskåp och frysar verkligen förbättra kvaliteten på en man grotta, och är avgörande för att lagra färskvaror inom bekvämt räckhåll från grottan ägare. Den idealiska walk-in kylare kräver lite arbete, men det är ett lätt att uppnå DIY projekt för att förbättra hemmet eller bara mannen grottan själv. För att göra mannen grotta walk-in kylare, måste du köpa en väggmonterad A / C-enhet som producerar 18.000 BTU som ett minimum.

I mangrotta, montera en ram som mäter 8 av 8 av 8, med en lämplig dörr som kommer att passa in i ramen., Och ett hål skapas som är gjord för att passa storleken på din luftkonditionering enhet. Skapa ett golv ramen med spånskivor, eftersom detta kommer att bidra till att hålla walk-in kylare från golvet, förhindra hela din man grotta från att känna kyligt. Du kan också bygga ett tak ram i samma dimensioner, som också kommer att bidra till att förebygga problemen med kyla sipprar in din man grotta.

Att bygga Walk-in Cooler

Använd elektrisk tråd att fästa inramade hål för A / C-enhet. Anslut denna till en plugg strax ovanför hålet som du har byggt för A / C-enhet. Detta bör köras till breaker rutan för att garantera en säker användning av din svalare. Fäst dörren till väggramen, så att du har ett rum som är praktiskt taget lufttät. Du måste då skapa ytterväggar i spånskivor, och lägga upp på taket med spånskivor också. Detta kan isoleras om du bygger det på utsidan av styrelsen, eller den kan isoleras mellan taket eller spånskiva. Lim isolering med hjälp av en flytande spikpistol, och sedan lägga till fogar till eventuella luckor i isoleringen ombord.

Slutgiltiga justeringar

Golvet bör också kantad med plastgolv, för att skydda golvet i mangrotta från spill. Vinyl vägg ombord ska sedan placeras över den isolerade styrelse och limmas på plats, vilket ger intryck av en walk-in kylare och tillåter människan grotta ägaren att tvätta golvet rent av spill.

Det sista steget är att installera A / C enhet, och sedan lägga till fogar runt kanterna på enheten, se till att ingen av den kalla luften kan strömma ut genom sprickor i väggen. Du kan också lägga till en programmerbar termostat som styr hur cool walk-in kylare bör vara. Ställ in den här till cirka 39 grader, och låta kylaren att kyla innan du lägger köttet, andra livsmedel, och de väsentliga öl.

Din man grotta kommer nu att ha en walk-in kylare, som du kan använda för att hålla förfriskningar svalna. Bra underhåll kommer att hålla denna svalare drift under en lång tid: hålla golv och väggar rena, och se till att inte lämna mat eller matrester om runt på baksidan av kylaren. Underhåll av A / C enheten kan också bidra till att hålla kylaren arbetar under en lång tid.