matcha dina möbler med gröna väggar

Matchande dina möbler färg med dina väggar bidrar till att skapa en polerad och bekväm look i ditt hem. Green är en populär färg för väggar, eftersom det sägs att skapa en lugn atmosfär. Med gröna väggar behöver inte innebära en utmaning med utsmyckning. Här är några enkla tips för att hjälpa till att samordna dina möbler färg med gröna väggar.

Neutrala färger är populära med möbler. Detta beror på att du lätt kan dekorera runt möbler utan att behöva oroa sig för möbler kolliderar. Neutral färg möbler, såsom mörka sand eller kamel hårfärger ser bra ut med gröna väggar och inredning.

Keep It Neutral

Om du tittar på ett färghjul du kommer att kunna se hur färgerna relaterar till varandra. Du kan använda färghjulet för att hitta relaterade färger som kommer att samordna med väggarna. Om du vill ha något lite mer modern, kan du titta på hjulet för att hitta en kompletterande färg istället. Röda och lila kan komplettera de gröna väggarna för en mindre traditionellt utseende.

Med hjälp av ett färghjul

Små rum kan se rörigt och ful med många olika färger. För dessa situationer, stick med antingen neutral möbler eller en nyans en green som ligger nära väggen färg. Större rum kommer att se tråkig och kallt utan användning av extra färger. För stora rum leta efter accenter i komplementfärger.

Vad som bör undvikas