metall gräsmatta kantning idéer

Om du tittar på hur man kan göra din trädgård utrymmen eller utomhus områden ser snyggare, kanske du undrar om några sätt att använda metall gräsmatta bård som en del av utomhusinstallationer. Metall kant hjälper till att städa upp landskaps utrymmen och bör inte hindra klippning eller annan aktivitet om det är korrekt installerat. Titta på alla dina alternativ för denna behändiga landskaps objekt innan att söka efter lokala erbjudanden i ditt närområde järnaffärer.

Olika typer av metall Lawn Kant

Metall gräsmatta kantning är i allmänhet gjord av antingen aluminium eller stål. Stål gräsmatta kant tenderar att vara lite tung, och inte alla typer av landskaps installationer behöver denna klass av material för att skapa en kant. Du kan hitta olika alternativ för metall kantning direkt från stora landskaps leverantörer som inser behovet av denna typ av slitstark produkt.

Andra alternativ för kant inkluderar plast och komposit (återvunnen plast) sorter.

Metall Lawn Kant app

Här är några av de sätt som DIY landscapers använder metall gräsmatta bård i sina gräsmattor eller utomhus.

Gångvägar – När du har skapat en distinkt gångväg med hjälp av stenar, grus eller annat rörligt element, metall gräsmatta kant kan hjälpa till att hålla ditt material där de behöver vara, och ger en snygg kant för gräsytor eller andra närliggande delar av din gård.

Blomster – Vid kanterna av noggrant mulched blomster kan metall gräsmatta kantning utgöra ett alternativ till tegel eller stenkanter för att separera dina växtbäddar från gräsytor.

Rock Gardens – Om du innehåller en stor sten eller annan sten installation i din trädgård, kanske du vill omge det med grus eller liknande material, där metall gräsmatta kant avgränsar gränsen för projektet där den möter gräset. Massor av fastighetsägare och landskaps vilja installera dessa typer av områden på platser där gräset inte växer lätt, eller där rötter eller andra hinder förhindra åtkomst nivå för klippning.

Zen Gardens – En Zen garden är en specifik dekorativt installation med sten och stenelementen i motsats till en gräsmatta. Gräsmatta bård är också användbart för att göra gränserna för denna typ av projekt.

Fontäner – Pebble eller grus arrangemang är också populär för områdena kring vissa typer av moderna fontän mönster. Till exempel kan en platta granit fontän omges med färgglada stenar för att accentuera sin närvaro i en gräsmatta område. Detta är ett annat ställe där metallkant hjälper separata icke-gräsytor för att underlätta underhåll.

Uteplatser – I vissa fall där husägare eller arbetstagare tittar på att installera en uteplats utrymme, kan metall gräsmatta kant hjälpa till att hålla i gatstenar eller på annat sätt sätta gränser för projektet. Tänka på att lägga heavy metal bård om det kan bidra till att stödja kanterna på din uteplats projekt.

Alla ovanstående kan bidra till att ge idéer till effektiva landskapsförbättringar. Dessa typer av projekt kan upp andrahandsvärdet på en fastighet och samtidigt ge invånarna en snyggare hem.