mikro vindkraftverk: kostnad vs besparingar

Micro vindkraftverk producera ren energi från vinden. Inkomsten från ett hushåll till en annan varierar så det är ett individuellt beslut om huruvida kostnader och besparingar från att köpa en mikro vindkraftverk är rätt för dig.

Kostnad för Micro vindkraftverk

Priset på små vindkraftverk varierar från $ 600 till $ 30.000. En mikro vindkraftverk från $ 600 som är kapaciteten har en effekt på 400 watt börjar på en 8 mph vindhastighet. Den producerar 38 kilowatt varje månad vrida på 12 km / h. Att se hur mycket du kan spara reda på genomsnittliga kilowatt ditt hem använder per månad. Bestäm hur mycket en kilowatt kostnader i ditt område och räkna ut hur mycket pengar du kommer att spara.

Då enligt prisintervallet på mikro vindkraftverk du behöver räkna ut hur lång tid det tar att få din investering tillbaka. Mikroturbiner pågå i upp till 20 år.

Takmonterade Wind Turbine

De energibesparingar och hur mycket mindre koldioxid en takmonterad turbinen producerar är kvalificerade enligt storlek och placering av vindkraftverket och dess vindhastighet. Dessutom finns närliggande byggnader blockerar vinden? Vad är det lokala landskapet ut? Finns det något i det att blockera vinden?

mast monterad

Kostnaden för större mastmonterade system bestäms av den typ av system på plats, och dess storlek. Det är en fristående systemet. Dessa är bättre för landets användning.