modern spis idéer: för-och nackdelar av en tresidig eldstad

En modern tre sidig spis är ofta utformade för att användas i en modern, lyxiga studiolägenheter. Det finns både fördelar och nackdelar med denna typ av eldstad. Till exempel, om lägenheterna har en fullstor vardagsrum och kök med eldstaden belägen vid den andra änden av vardagsrummet, det mesta av värmen går förlorad innan den når köket. Men om eldstaden ligger mellan kök och vardagsrum det kommer att fungera som en liten skiljevägg mellan de två rummen, kommer att leverera värme till kök och matplats.

Även Värmeavgivning – Tre sidig spis vanligen placerad på en skiljevägg i lyx studiolägenheter mellan två fullstora rum. Värmen är mer jämnt skingras jämfört med en konventionell eldstad vänd utåt av en vägg. Med denna typ av eldstad, kan värmen vara samlade i ett område snarare än spridning i hela livsrum.

Fördelar till tresidig Eldstäder Inkludera

Ovanliga Focal Point – Alla vill ha en förklaring möbel i deras hus. En modern tre sidig spis kommer definitivt att få folk att prata eftersom de är mycket ovanliga och mycket elegant. Även om dina gäster har mer traditionella smaker, kommer det att få en sund debatt pågår och oljekonversations kuggar för kvällen.

Nackdelar till tresidig Eldstäder Inkludera

Säkerhet – tre sidig spis är säkrare än många andra typer av eldstäder på grund av att glaset som omger flamman. Detta är perfekt om du har små barn. Även om du kan få brandvakter för öppna lågor bränder, dessa tenderar att förstöra visuella intryck av den öppna spisen.

Obalansen Styles – När dekorera en tresidig spis, många människor försöker och ge varje sida en annan personlighet. Modern inredning och enkla inredningen kommer hand i hand i de flesta fall. Men många människor utforma varje spis på olika sätt och det förstör den förenklade elementet.

Korrekt Wall stöder – Det är egentligen inte en fråga om tre sidig spis placeras i en partiell klyfta som är endast 3 fot hög. Men om du ska installera en tresidig eldstad i ett golv till tak partiell klyftan måste du se till att du använder rätt stöd. I huvudsak är du vilar vikten av centrum av ditt hus på din eldstad och utan rätt stöder det skulle kollapsa.

Höga kostnader – En tre sidig spis är ett nytt koncept på marknaden just nu. Alla nya idéer och tekniska framsteg kommer med en högre prislapp än de objekt som har funnits i flera år. Denna spis är inte annorlunda, så det är definitivt bara värt att installera om du har pengar att avvara och planerar att leva i din bostad under överskådlig framtid. Om du utför en prisjämförelse på Internet då du kommer att tycka att det genomsnittliga priset för en av dessa spisar är mellan $ 2000 och $ 3000.