mögel avlägsnas från badrum tak

Om ditt badrum tak har nyligen plågats av mögel, undrar du säkert hur man ska gå om mögel borttagningen. Om så är fallet, läs vidare för att lära dig allt du behöver veta om att befria ditt badrum tak av mögel.

Innan du kan börja mögel borttagningen, måste du don din skyddsutrustning. Se till att ha dina papper andningsmask, handskar gummi och skyddsglasögon praktiska innan du försöker rensa ditt badrum tak för mögel. Masken skyddar dig från att andas i potenta rök avges från många kommersiella städare kommer handskarna skydda huden från några utslag och infektioner orsakade av exponering för vissa typer av mögel och glasögon kommer att skydda dina ögon från den oundvikliga droppar som uppstår närhelst ett rengöringsmedel appliceras på ett tak.

Steg 1 – Skydda dig

Se till att din trappstege är korrekt positionerat för att ge dig enkel tillgång till ditt badrum tak s form insättningar. Om du är rädd för trappstegen plötsligt kollapsar, kan du infoga hjälp av en assistent för att hålla stege stadig och fånga dig om behov skulle uppstå.

Steg 2 – Placera Trappstege

Efter att ha donned din skyddsutrustning och placeras din trappstege, tillämpa dina rengöringsmedel till ditt badrum tak för mögel, sedan använda en svamp, skurborste eller tvättlapp för att kraftfullt torka det smittade området ren. När mögel borttagningen har slutförts, öppna alla dörrar och fönster i omedelbar närhet och låt ditt badrum att vädra ut under åtminstone en timme. Om formen är fortfarande närvarande, kan du behöva anlita en mögel borttagning specialist.

Steg 3 – Lägg till din Cleaner