mors dag gåvor för DIY mamma

Barbara har en unik bakgrund som författare i både underhållningsbranschen och som en tillverkare i hemmet förbättring och heminredning marknaden. Efter att ha tillbringat större delen av sin karriär som TV författare och producent, hon äger också HomePlates Worldwide, ett företag som tillverkar och designar funktionella produkter för hemmet. Som en uppfinnare av DIY produkter, är hennes perspektiv på hem förbättring tydlig.

Det är mors dag och tid att besluta vad som ska få mamma som inte bara har allt … men gör allt.

Verktyg bara för henne

Den DIHerself mamma är en speciell typ av DIYer eftersom hon gör det ser lätt. Lite skicklig uppfinningsrikedom i kombination med en aldrig sinande “att göra” -listan, förtjänar hon några riktigt coola gåvor för att göra sina uppgifter enklare.

Verktygsväskor och Bälten

Här finns flera praktiska, innovativa och användbara DIY gåvor för att hjälpa henne att få jobbet gjort rätt. Och ju förr hon blir gjort, desto snabbare kommer hon vara redo för en dag på spa eller en kväll på stan.

Söt och kraftfull i rosa

Utan tvekan har hon en välsorterad verktygslåda. Men hon kan alltid använda en extra nyckel eller en uppsättning tång. Att välja rätt verktyg som används för att vara en utmaning. Det beror på att kvinnor var tvungna att använda verktyg gjorda för män. Men idag finns det verktyg ergonomiskt utformade för en kvinnas händer som presenterar mindre grepp, är lätta vikt och är lätta att hantera. Vissa har bekvämt grepp handtag som är gjorda för så gott som alla typer av projekt och konstruerade för en kvinnas händer. Det finns en mängd olika verktyg för att välja: hammare, tänger, skiftnycklar, precision skruvmejslar – och var och en kan hittas på nätet eller på en lokal byggvaruhuset.

En gåva korg

Gåva omslags verktyg kan vara en utmaning. En trevlig idé skulle vara att kombinera de verktyg som en “bukett”. Eller, kanske är det dags att få henne en ny verktygsväska?

ämnen

Verktygsväskor och verktygsbälten kommer inte längre bara “tråkig beige.” De finns i många stilar, färger och material. Från nylon läder och mocka, välj en rolig varm rosa bälte eller en något i en brandbil röd, Deep Purple, eller en mjuk salvia grön. Och eftersom det är mors dag, varför inte lägga till lite “bling” till påsen med en rolig strass stud eller två.

“Pretty” inte kommer att tänka på när man tänker på elverktyg, men idag de två går hand i hand. Lätta borrar inte bara göra susen, men är perfekt för nästan alla hushåll projekt. Plus, många har litium-jon-batterier som tillåter dem att ladda på under en timme. Du kan också välja en sladdlös skruvdragare. Det finns flera på marknaden som väger 2/3 mindre än de som gjorts för män. I omformande verktyget har LED-lampor har installerats så att användare kan se hålen klart och få jobbet gjort snabbare.

Alla älskar en gåva korg fylld med ett sortiment av presenter. Här är en rolig idé för DIHer som älskar att arbeta i trädgården. Skapa en trädgård hink med alla de viktigaste: ett sortiment av utsädes paket av hennes favorit blommor, en ny fickor förkläde, arbetshandskar, en murslev, knäskydd och ergonomiskt utformade beskärningsverktyg. För sanering, slänga i flera barer doftande tvålar. Leta efter de som är gjorda med naturliga ingredienser och tillverkade speciellt för trädgårdsmästare som kommer att eliminera smuts som blir under naglarna. Och slutligen, slänga i en chokladask för henne att njuta av i slutet av dagen.

Hitta presentidéer speciellt för trädgårds moms: Mors dag Gift Guide: Verktyg varje ny trädgårdsmästare behov.