naturgas effektivitet pool värmare

Med hjälp av en naturgas pool värmare kan ge dig ett antal unika fördelar som en husägare. När du letar efter den perfekta pool värmare, du vill ha något som kommer att vara mycket effektiv. Här är grunderna i naturgas pool värmare effektivitet och vad det innebär för dig som husägare.

Med naturgas som bränsle din pool värmaren är ett mycket klokt beslut eftersom det är en av de mest effektiva sätten att värma din pool. Naturgas är ett av de mest effektiva brinnande ämnen i världen. Enligt aktuella beräkningar, när du bränner naturgas, får du åtminstone 96% verkningsgrad. Därför, när du spendera $ 1 på gas, $ 0,96 av det faktiskt kommer att gå till poolen. Detta gör det mycket mer effektivt än många andra metoder som finns tillgängliga.

Natural Gas Pool Heater Effektivitet

Med naturgas för att värma din pool, kommer att ge dig ett mycket effektivare alternativ än att använda elektricitet. Faktum är att när du värma poolen med naturgas, kommer du att kunna värma det dubbelt så snabbt som med elektricitet. Därför kommer du att få den temperatur som du önskar mycket snabbare och använder mindre resurser för att göra det.

Jämfört med el