nyinstallation sophantering

Installera en ny sophantering är en enkel DIY (Do-It-Yourself) uppgift och den här artikeln beskrivs hur du kan göra det.

Sophantering är en köksmaskin som används för bortskaffande av sopor. Den körs på el och är ansluten till avloppet i diskhon. Det används för vänster-over rester från en måltid eller annat avfall i vasken.

Steg 1: Köp en ny sophantering System

Medan köpa en ny sophantering, måste du vara medveten om de olika hästkrafter betyg för detta system. De allmänna hästkrafter är 1/3 HP (lätta), ½ HP (medeltunga) och 1,0 HP (tunga). Du bör också kontrollera de olika märken och priser som finns tillgängliga på marknaden. Besluta om en som passar din budget. Du måste veta måtten på din diskbänk så att nya sophantering systemet kommer att passa under den.

Steg 2: Montera Verktyg

Få alla de verktyg som du behöver och få dem inom räckhåll. Om möjligt, ta bort skåpdörrar under diskbänken. Det kommer att göra ditt jobb lättare.

Steg 3: Clean

Koppla avfallsenheten och ta bort den från diskhon flänsen. Se till att en enda röra inte skapas genom att sätta en hink på golvet för att samla upp avfall, som kan komma ut. Rengör området med gamla trasor.

Steg 4: Fläns

Installera en ny fläns över diskbänken hålet. Applicera rörmokare kitt på flänsen. Ta bort hela monteringsenheten från sophantering. Håll flänsen på plats, fäster diskhon flänsen till den övre fästet montering. Följ instruktionerna och placera packningen på plats. Skjut fästet ringen över flänsen. Dra åt skruvarna. Använd inte onödigt tryck eftersom detta kan orsaka skador. Det måste vara tätt nog så att aggregatet är säker på sin plats.

Steg 5: Fäst Kasse att sjunka

Justera förfogande så att dräneringsröret är uppradade med stuprör. Allt avfall på P-Trap bör avlägsnas. Om diskmaskinen måste också vara ansluten, ta ut avtappningspluggen från det och ansluter till diskmaskiner avloppsslangen till avloppsröret. Placera sedan systemet förfogande under fästet montering. Fästet flikarna måste glida över monteringsspåren. Placera toppen av bortskaffande i den nedre monteringsringen. Dra ringarna med en skruvmejsel.

Steg 6: Anslut dräneringsrör

Steg 7: Kraftanslutningar

Med hjälp av en skiftnyckel, se till att dräneringsröret är i linje med vattenlåset.

Se till att en 120 volt, 20 amp brytare placeras under diskbänken. En strömbrytare kommer också att krävas bredvid diskhon. En nätsladd måste anslutas till systemet förfogande.

Se till att alla anslutningar är klara efter behov. Kör vatten för att testa efter läckor. Anslut strömförsörjningen genom att ansluta stickkontakten. Lägg lite skräp i avfallsbehållaren för att bekräfta att det fungerar korrekt.

När du installerar ett system sophantering kan vara en rörig process, fördelarna överleva långt problemen under denna process.

Steg 8: Montera och Test