om en stenhäll väg: misstag att undvika

En stenhäll väg kan vara en attraktiv tillgång för alla hem och. Med olika former och storlekar av stenplatta gatstenar, inte två vägar är den andra lik. De ger i allmänhet en gångväg genom en gård till ytterdörren, vilket förhindrar leriga fotspår på din matta och stoppa gäster från att gå direkt på uppfarten. Att lägga en stenhäll väg är en relativt enkel DIY jobb, men det finns flera saker att vara medveten om innan du försöker att installera den.

Brist på förberedelse

En av de vanligaste felen vid förläggning en stenhäll gångväg inte förbereder ordentligt. Många husägare hoppa rakt in i projektet utan att ta tid att tänka på hur mycket material de behöver eller hur de vill att det ska se ut. Innan du börjar lägga PLATTA asfaltläggare i ett mönster som du hittar glädjande och varierad. Detta kommer inte bara hjälpa dig att visualisera den slutliga PLATTA banan men se till att du inte sluta med alltför många eller för få gatstenar.

Dåligt gjort Base för Flagmaskin

Det är viktigt att du ordentligt förbereda basen där du planerar att ställa in PLATTA asfaltläggare. Tänk på att det kommer att behöva stödja vikt och konstant trafik. En dåligt gjort bas kunde se din PLATTA gångväg börjar sjunka och långsamt utspridda i olika riktningar.

Ojämlika Flag Gångväg

När det kommer till en stenhäll gångväg, är säkerheten av yttersta vikt, så använd stora bitar och lägg dem tätt intill varandra för att undvika luckor där gästerna kan snubbla. När du har ställt ner dem, gå upp och ner sökvägen till hitta några stenar som har flyttats eller tippas under fötterna och justera dem därefter.