om uppfart gatstenar: fem tips

Om uppfart gatstenar är en relativt enkel uppgift som du kan fylla med bara en grundläggande nivå av DIY kompetens. Gatstenar är en relativt billig metod för att tillhandahålla en fast yta för din uppfart och de kan lägga ner i en rad intrikata mönster för att främja en unik visuell effekt.

Tips 1: Design

Det är viktigt att spendera lite tid på designprocessen. Många designer alternativ är tillgängliga för att ge idéer medan många fler kan skapas för dem som har en konstnärlig stil. Till exempel kan en kolonial utseende vinnas genom att använda tegel uppfart gatstenar. Alternativt kan du försöka bryta upp monotonin i en vanlig uppfart genom att tillsätta en asfaltläggare gränsen i en annan färg. Det finns ett oändligt antal designalternativ är tillgängliga för husägare att leka med innan ett slutligt beslut.

Kreativitet är viktigt när smide mönster. Ett besök till ett hem förbättring butik skulle vara till hjälp för att bistå i denna process och personal kommer att kunna ge information om tekniker som kan användas när man arbetar på en design.

Rita idéer ut på rutat papper med färgpennor för att representera färgerna på gatstenar. Spendera tid tränar olika utföranden och välj det som fungerar bäst för det aktuella projektet.

Tips 2: Be om hjälp

De flesta beläggnings jobben är klara med större lätthet och kan på kortare tid om hjälp finns. Få ett par vänner tillsammans för trottoaren läggnings projektet och har en grill på den när du är klar!

Tips 3: Förberedelser är viktiga

Se till att marken är klar för läggning. Kantning ska installeras och den utgrävda området bör täckas med jord sten och ett skikt av sand. Tyg kan placeras ovanpå det utgrävda området för att förhindra ogräs från att bilda och omfattas av ett extra lager av sand.

Tips 4: Testkörning

Gatstenar bör läggas ut på lämpligt sätt innan arbetet påbörjas. Genom att lägga ut dem, är det möjligt att se om brickor saknas eller om konstruktionen inte fungerar på det sätt som först var planerat. Det är bättre att ändra några beslut på denna punkt än när gatstenar sätts på plats permanent.

Tips 5: Använd rätt verktyg

En motorsåg kommer att krävas under asfaltläggare läggningsprocessen för effektiv kapning. Trimmare och mejslar kan också krävas. Var noga med att lära säkerhetskraven för att använda dessa verktyg innan projektet. Det kommer att vara bra att ha en klump hammare finns också. Ibland kan detta vara enklare än att använda ett motordrivet verktyg.

Tips 6: Att lägga asfaltläggare

Gatstenar ska läggas så att de är något över marknivån. Lägg inte dem för djupt. Det är viktigt att de läggs plan och jämn för att inte orsaka en risk risk.

Om gatstenar på ett attraktivt sätt kommer att bidra med både utseende och värdet på hemmet.