plåttak reparation: misstag att undvika

Plåttak är underbart, men metall tak reparation är något som många människor fruktar. Även om det inte är en komplicerad procedur, är det något som många människor i slutändan får fel. Det är viktigt att veta vad man inte ska göra, liksom de steg du bör ta, och det finns ett antal misstag du bör undvika.

Inte bara försöka använda någon metall du har runt plåstret i plåttak reparation. Det är viktigt att metallen i plåstret är densamma som den av taket, för att det ska fästa ordentligt och så att den inte slits ut i förtid. Om du är osäker på vilken metall har använts på taket, be andra tills du får ett definitivt svar.

Metall

När du har din metall plåster med hörnen gerade och vikta över, glöm inte att sand den. Det är ett steg som lätt kan glömmas bort, men slip, till den grad att den slipade metallen är blankare än resten av metallen, är avgörande. Det hjälper flödes hålla sig till plåstret, och du behöver det som du kommer att löda plåstret på plats som ett led i plåttaket reparation.

Sandning

När du har plåstret lödda på plats, inte föreställa sig att du har slutfört reparationen. En patch som detta kan hålla, men för att vara riktigt effektivt det kommer att behöva extra skydd. Det är helt enkelt en del av jobbet och du måste vara säker på att göra resten av det. Vid lödning, inte bara löda i fläckar runt metallen. Du behöver en kontinuerlig söm, med några luckor runt metall plåstret. Om du lämnar några luckor alls blir ineffektiv.

Lödning

Kom ihåg att du behöver mer 2 plåster som en del av plåttaket reparation och att de måste vara större på alla sidor än den ursprungliga patchen. Större medel 2 inches större på alla sidor, så de kommer att ge en verklig överlappning på original-patchen. Som kommer att möjliggöra en fullständig, vattentät tätning. Skära dem alltför nära till storleken på den ursprungliga patchen kommer inte att ge dig den lyxen. Se till att du skär två av dessa fläckar för extra säkerhet.

fler Patches

Folk glömmer ofta att tynga lapparna när de arbetar på dem. Med hjälp av en aska block i vikt håller plåstren stadigt på plats, så att händerna är fria att arbeta och också tvingar ner dem i kontakt med plåttaket, vilket förbättrar bindningen mellan lappen och tak. Använd alltid en vikt när man arbetar med plåttak reparation, det gör ditt liv mycket enklare.

Cinder Block

Inte snåla på tak cement vid tillämpning av bästa 2 plåster. Se till att de håller ner ordentligt, och att det inte finns ett hörn av klaff som är lös. När du har tillämpat sista plåstret, tror inte att det är slutet av jobbet. För att vara helt säker på allt är täckt, måste du lägga till en fullständig tätning mot plåttak reparation.

takläggning Cement