tvättstuga remodeling idéer

Med tanke på olika tvättstuga remodeling idéer innan man börjar på en ombyggnads kan leda till permanenta, praktiska och attraktiva resultat. Inte längre är ditt tvättstuga helt enkelt en plats där kläder tvättas och slumpmässiga artiklar lagras. Husägare har insett vikten av att varje rum i hemmet i sin plan för ombyggnad eller omkonstruktion. Så mycket som en sällan använda badrum eller ett gästrum, måste en tvättstuga övervägas. Det är ett ofta använt rum i hemmet, så det ska kännas som den tillhör.

Tvättstugan Funktionalitet

En tvättstuga är, i många hem, inte bara en plats att tvätta och torka kläder. Beroende på utformningen av hemmet, kan tvättstugan länka garaget med köket, eller den kan vara direkt bunden till köket. Det kan fungera som en lera rum där våta och smutsiga skor, kappor, verktyg och leksaker kan stuvas att hålla resten av huset rent och skräp gratis. För vissa hem, kan tvätten rum fortfarande vara placerad i källaren. Varhelst det är i ditt hem, överväga att rummet tjänar förutom kläder tvätt. Det kommer att hjälpa dig att bestämma lämplig konfiguration, lagring och inredning.

Tvättstugan remodeling Idéer

En tvättstuga bör utmärker sig med ljus, ljusa färger för att ge den en viktlös, ren atmosfär. Se till att det finns gott om artificiellt eller naturligt ljus i tvättstugan för att lägga till sitt öppna känsla. Detta kan kräva att lägga armaturer eller ens gå så långt som att installera ett fönster. Byt fula Formica bänkskivor och tillbaka stänk med granit eller dekorativa keramiska plattor. Dessa material ser helt enkelt trevligare och har en elegant kvalitet som Formica inte har. Med bänkskivor, om du inte redan har det, ge dig själv ett relativt stort område att arbeta med för att göra kläder vikning lätt. Skåputrymme är ett annat viktigt övervägande. Du kan spara utrymme genom att uppdatera dina apparater, vilket möjliggör mer utrymme för skåp förvaring. Du kan aldrig ha tillräckligt med skåp utrymme. I tvättstugan kan du lagra sängkläder, sängkläder, ytterkläder och många andra hushålls saker.

apparater

Överväga att ersätta din gamla tvättmaskin och torktumlare med energieffektiva, utrymmesbesparande modeller. En enda enhet, är torrare på toppmodellen ett sådant val. Du kan spara pengar på tillverkningskostnader samt att få fler kläder tvättade per last med nya tvättstuga apparater. Om du inte gillar tanken på en uppvikt strykbräda, installera en i-vägg strykbräda som fälls upp och utom synhåll när den inte används. Det ser ut som en sluten hängande skåp när de yttre dörrarna är stängda, så det är aldrig i vägen.

Golv

Ungefär som Formica finns i många äldre tvättstugor, är gammal, unstylish linoleumgolv en nackdel för en nyskapad tvättstuga. Ersätta det med antingen lövträ, komposit eller laminatgolv eller äkta kakel. Tvättstugor är vanligtvis inte alltför stor, så att du inte behöver spendera en förmögenhet att golvet med material av hög kvalitet. Emellertid bör det golv matchar angränsande rum eller kombinationen kommer att sakna konsistens.

Listan över små detaljer kan gå på och för tvättstuga remodeling idéer, men de grundläggande idéerna omfattas: skåp, bänkskivor, belysning, golv, apparater och dekoration. Inkludera din tvättstuga i med resten av hem för att göra en riktigt enad livsrum.